Kaktusfigen Olie 3 x 10 ml - 100% ren i glasflaske

Nyt produkt

Du sparer 88 kr

Kaktusfigen Olie er en meget sjælden og dyrebar olie, og vores olie er både 100% ren og økologisk fra Marokko.

Det er ikke uden grund, at Kaktusfigen Olien har fået en særlig plads i kosmetikverdenen. Den har mange fordele, da den er både fugtgivende, antioxidant og derfor også anti-aging.

Fragt kun 39,- for hele ordren - GRATIS FRAGT v/ køb over 499,-

Flere detalier

359,00 DKK

Istedet for 447,00 DKK

- +

Pakke indhold

  • 3 x
    149,00 DKK

    Kaktusfigen Olie er en både sjælden og dyrebar olie, og vores Kaktusfigen Olie er både 100% ren og økologisk fra Marokko. Det er ikke underligt at Kaktusfigen Olien har fået en særlig plads i kosmetikverden. Kaktusfigen Olie har mange fordele, da den både er fugtgivende, antioxidant og derfor også anti-aging. Fragt kun 39,- for hele ordren - GRATIS FRAGT...

 
Flere info

Fakta om Kaktusfigen Olie

Olien bliver både kaldt blandt andet Kaktus OlieOpuntia Ficus-Indica Seed Oil, Barbary Fig Oil og Prickly Pear Seed oil.

Kaktusfigen Olie er udvundet af kaktusfigenfrø. Den er en stærk anti-rynkeolie grundet det høje indhold af antioxidanter, og på grund af dens bemærkelsesværdig opstramning af huden, sker der en reel makeover, og dens virkninger er synlige efter kun få uger

Oliens værdifulde komponenter bidrager til at bekæmpe tør hud, ældning af huden og derved forebyggelse og bekæmpelse af rynker, også de i forevejen eksisterendeKaktusfigen Olie er særlig effektiv til at reducere alderspletter og pigmentforandringer (i sidstnævnte tilfælde er resultaterne synlige efter et par måneder). Endelig er det en effektiv opstrammende olie, som er god mod strækmærker, specielt op til fødselen og et par måneder efter

Kaktusfigen Olie indeholder en naturlig aktiv ingrediens, der er meget virkningsfuld og sjælden, nemlig Delta 7 stigmasteroler. Denne fantastiske ingrediens har usædvanlige revitaliserende og regenererende egenskaber.

Anbefalinger til brug af Kaktusfigen Olie:

Brugsvejledning:

Brug Kaktusfigen Olien dagligt inden sengetid på de berørte områder af ansigtetTo til tre dråber påføres ansigtet, samt to til tre dråber på halsen. Det kan også anvendes omkring øjet, morgen og aften. 
Påfør olien i cirkulære bevægelser  pletter eller pigmentering, indtil den er fuldstændig absorberet i huden. Bruges en gang om dagenhelst om aftenen
Kaktusfigen Olie er en fremragende tilføjelse til Argan Olie, som efter behandling med Kaktusfigen Olie kan anvendes om morgen i stedet for dagcreme

Fordi olien er en tør olie, trænger den ind i huden meget hurtigt, så på kun 3-4 minutter vil olien være trængt ind og efterlade din hud hydreret i stedet for fedtet.

Derudover er den meget fin og drøj i brug, hvilket er grund til, den er nem at fordele. Et par dråber er derfor nok.

INCIOpuntia Ficus Indica Seed Oil (Kaktusfigenfrø olie). 
Certificeret af ECOCERT