Arganmidas Fresh Curls Essence 200 ml.

Nyt produkt

Arganmidas Fresh Curls Essence, tilsat Argan Olie, tæmmer krøllerne og tilføjer definition og strålende glans. Et effektivt og alsidigt produkt til alle hårtyper.

Fragt kun 39,- for hele ordren - GRATIS FRAGT v/ køb over 499,-

Flere detalier

145,00 DKK

- +

 
Flere info

Arganmidas marokkanske Fresh Curls Essence med Argan Olie er den perfekte løsning til dem med krøller eller bølget hår, som ikke er til at tæmme. Dette produkt indeholder Argan Olie, der er naturligt rigt på vitamin E og har vist sig at forbedre og styrke hårstråene. Denne unikke blanding af ingredienser vil gøre dit hår flot og skinnende, mens der stadig vil være mulighed for at håndtere dit hår, nemt og enkelt. Produktet er fremstillet ved hjælp af en avanceret teknologi, der giver det ultimative hold i en styrkende og nærende blanding, der samtidig sikrer et sundt hår. Arganmidas Fresh Curls Essence er en drøm, der går i opfyldelse for enhver med ukontrollerbart hår. Kontrollér og plej dit hår på samme tid!

Ingredienser: 
Aqua, Glycirin, Steartrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Polyacrylamide & C13-14 Isoparaffin & Laureth-7, PVP, Parfume, Argania Spinosa Kernel Oil, DMDM Hydantoin,