Arganmidas Hårserum 100 ml.

Nyt produkt

Arganmidas marokkanske hårserum er en unik serum fyldt med antioxidanter, der hurtigt absorberes i håret og dermed skaber en smuk og skinnende tilstand uden at fedte.

Arganmidas indeholder Argan Olie som er rig på E-vitamin og essentielle fedtsyrer. Arganmidas hårserum er specielt præpareret til at beskytte dit hår mod UV-stråler og andre miljømæssige faktorer, der kan skade håret.

 Fragt kun 39,- for hele ordren - GRATIS FRAGT v/køb over 499,-

 

Flere detalier

179,00 DKK

- +

 
Flere info

Arganmidas hårserum giver dit hår liv og glansen tilbage. Den hjælper med at genoprette den naturlige sundhed og glans i dit hår, samtidig med at håret bliver efterladt med en blid duft af parfume. 

Brug af Arganmidas hårserum:

  1. Efter brug af shampoo og balsam start med en lille mængde Arganmidas hårserum i håndfladen og kør det gennem det fugtige hår. Sæt efterfølgende håret som sædvanligt. Tilsæt et par dråber så ofte, som du har brug for for at få et sundt og skinnende hår.

  2. Før du tilsætter farve, massér ca. 5 ml. Arganmidas Moroccan Argan Oil. Det vil øge hårets evne til at absorbere farve. Håret skal ikke skylles, før du tilsætter farve eller blegemiddel. Tilsæt 4-5 ml. Arganmidas hårserum til farveblandingen og fortsæt den almindelige farvning af håret.

Ingredienser: 
Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cyclomethicone, Argan Spinosa Kernel Oil, Hørfrø ekstrakt, Parfume, CI 26100 og CI 4700