Zahra Argan Olie 3 x 100 ml - 100% ren og økologisk

Nyt produkt

100% ren og økologisk Argan Olie til ansigt, hår og krop

Du sparer 60 kr.

Argan Olie har et usædvanligt højt indhold af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, så derfor virker den forebyggende mod hudens ældning og fjerner eventuelle skader.
Den strammer op, glatter ud, fjerner små pletter på huden og giver håret glansen tilbage. Argan Olie er derudover også effektiv i behandling af flere hudlidelser, heriblandt eksem, akne og psoriasis.

Dette bør du læse inden du køber Argan Olie

Fragt kun 39,- for hele ordren - GRATIS FRAGT v/ køb over 499,-

Flere detalier

264,00 DKK

357,00 DKK

- +

 
Flere info

Argan Olie (Argania Spinosa kernel oil)

100% ren og økologisk Argan Olie til hår, ansigt, krop og negle.

Zahra Argan Olie er rig på vitamin E og fedtsyrer, så derfor er denne økologiske Argan Olie en stærk antioxidant, der hjælper huden mod fysiologisk aldring. Huden og håret ser altså både yngre og friskere ud i længere tid.

Argan Olie passer perfekt til alle hudtyper, selv fedtet hud, da den regulerer den mængde af fedt, der bliver dannet i huden. Argan Olie kan derudover hjælpe med at stramme op, glatte ud, fylde ud og fjerne små pletter på huden. 

Eksperterne mener, at Argan Olien er indbegrebet af anti-aging, og derfor betragtes den som flydende guld og en af nutidens store trends i Hollywood. I kraft af oliens usædvanligt høje indhold af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, som er stærke antioxidanter, fungerer den forebyggende mod hudens ældning, og den kan være med til at fjerne nogle af de skader, som allerede er sket. 

Se guiden her:

Da Argan Olie bliver hurtigt absorberet og ikke fedter, kan den anvendes før eller efter bad og både til hele kroppen, ansigtet og håret.

Læs flere tips med Argan Olie her: