Kaktusfigen Olie 

Kaktus olie eller figenkaktus olie

Kaktusfigen olie: Hvad gør den så speciel ?

Kaktusfigen er en dyrebar frugt, der er plukket i Marokko.

For at udvinde 1 liter Kaktusfigen olie skal der næsten et ton af kaktusfigner til.

Kaktusfigen olie fremstilles ved koldpresning af de små kærner som findes inde i frugten.

Vores kaktusfigen olie er 100% økologisk. Dens rigdom af essentielle ingredienser forklarer successen.

kaktus-figen-olie

Olien er fuld af antioxidant E-vitamin og essentielle fedtsyrer, der nærer dybt og toner vores hud.

Kaktusfigen olien har også en stor genoprettende effekt; den reducerer

 • Ar
 • Acne/bumser
 • Reducerer strækmærker

Kaktusfigenolie har en speciel duft/lugt af dens natur. Nogle Mennesker kan lugte den mere end andre. Hvis man er vandt til Arganolie duft, kan man også vende sig til Kaktusfigen olie duften.

Hvis du føler, at andre vil kunne lugte den (det kan de ikke), så anbefales anvendelse af olien ved sengetid, i stedet for om morgenen. Det skal pointeres at lugten forsvinder indenfor 3 minutter. Et alternativ kan være Mandelolie mod tørhed i hud, ansigt og håret

Kaktusfigen olie er mindre fedtet end andre olier, såsom mandelolie og absorberes hurtigt i huden. Den er velegnet til alle hudtyper, fedtet, tør eller middel, og er til stor nytte for mennesker i alle aldre, hvilket gør det et familie produkt.

Kaktusfigenolie som effektiv anti-aging

Kaktusfigen Olie byder på en ekstraordinær makeover til din hud. Olien er virkelig en fantastisk forebygger, mod hudens ældning og øger cellefornyelsen.

Den reducerer rynker, tackler grimme mørke rande og beskytter mod daglige aggressioner i huden.

Nok til at gøre rivalen Argan Olie jalous.

Hvordan skal man bruge Kaktusfigenolie?

Placer et par dråber olie på hænderne, Derefter masseres den i cirkulære bevægelser, masser hals, bryst, ansigt, også tæt ved øjet.

Denne behandling gøres bedst ved sengetid, fordi det er om aftenen, hudceller bliver regenereret. Kaktusfigen olie er godt for hår og negle: Super fleksibel! Olien anbefales også for at genoplive håret. Det nærer og gør det skinnende.

Hvordan skal den anvendes i håret?

Et par dråber hver dag er nok. Olien skal have love til at virke i 10 til 15 minutter, derefter vaskes håret med sin sædvanlige shampoo. Effektiv til tørt hår om sommeren. Neglene har også ret til deres dosis af Kaktusfigen olie: En regelmæssig massage med denne olie styrker negle og gør dem mindre skøre.

Viser 1 - 3 af 3 emner
 • 359,00 DKK

  Du sparer 88 kr Kaktusfigen Olie er en meget sjælden og dyrebar olie, og vores olie er både 100% ren og økologisk fra Marokko. Det er ikke uden grund, at Kaktusfigen Olien har fået en særlig plads i kosmetikverdenen. Den har mange fordele, da den er både fugtgivende, antioxidant og derfor også anti-aging. Fragt kun 39,- for hele ordren - GRATIS FRAGT v/...

 • 35,00 DKK
  Ikke på lager

  Kaktusfigenolie sæbe er rig på essentielle fedtsyrer, der anvendes på grund af sin healende, nærende og blødgørende egenskaber. Din hud vil føles blød efter brug. Gratis fragt ved køb over 499,-

 • 149,00 DKK

  Kaktusfigen Olie er en både sjælden og dyrebar olie, og vores Kaktus Olie er både 100% ren og økologisk fra Marokko. Det er ikke underligt at Kaktusfigen Olien har fået en særlig plads i kosmetikverden. Kaktus Olie har mange fordele, da den både er fugtgivende, antioxidant og derfor også anti-aging. Fragt kun 39,- for hele ordren - GRATIS FRAGT v/ køb...

Viser 1 - 3 af 3 emner