Argan Olie 50 ml - 100% ren og økologisk

Nyt produkt

100 % ren og økologisk Argan Olie til ansigt, hår og krop

Argan Olie giver dig en sund hud og glat hår fordi den har et usædvanligt højt indhold af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, derfor virker den forebyggende på hudens ældning, og fjerner eventuelle skader. Den strammer op, glatter ud, fylder ud og fjerner små pletter på huden og giver håret glansen tilbage.

Dette bør du læse, inden du køber Argan Olie

Fragt kun 39,- for hele ordren - GRATIS FRAGT v/ køb over 499,-

Flere detalier

85,00 DKK

- +

Mængderabat

AntalRabatDu har sparet
3 15,00 DKK op til 45,00 DKK
 
Flere info

Argan Olie (Argania Spinosa Kernel Oil)

100% ren og økologisk Argan Olie til hår, ansigt, krop og negle.

Argan Olie er rig på vitamin E og fedtsyrer, så derfor er denne økologiske Argan Olie en stærk antioxidant, der hjælper huden mod fysiologisk aldring. Huden og håret ser altså både yngre og friskere ud i længere tid.

Argan Olien er indbegrebet af anti-aging, og derfor betragtes den som flydende guld og en af nutidens store trends i Hollywood. I kraft af oliens usædvanligt høje indhold af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, som er stærke antioxidanter, fungerer den forebyggende mod hudens ældning, og den kan være med til at fjerne nogle af de skader, som allerede er sket. Argan Olie er derudover også effektiv i behandling af flere hudlidelser, så som eksem, akne og psoriasis.

Argan Olie passer perfekt til alle hudtyper, selv fedtet hud, da den regulerer den mængde af fedt, der bliver dannet i huden. Argan Olie kan derudover hjælpe med at stramme op, glatte ud, fylde ud og fjerne små pletter på huden. 

Se guiden her:

Da Argan Olie bliver hurtigt absorberet og ikke fedter, kan den anvendes før eller efter bad og både til hele kroppen, ansigtet og håret.

Læs flere tips med Argan Olie her: