Argador Argan Olie 100% ren 50 ml

Nyt produkt

100 % Ren Argan Olie til sundt hår og ren hud 50 ml i Eksklusiv airless flaske

Argan olie har et usædvanligt højt indhold af fedtsyrer og E-vitamin, derfor virker den forebyggende på hudens ældning, og fjerner eventuelle skader. Den stramme op, glatter ud, fylder ud og fjerner små pletter på huden og giver håret glansen tilbage.

 

Det bør du læse inden du køber din argan olie:

Flere detalier

89,00 DKK

- +

 
Flere info

100% ren Argan Olie fra Argador i Eksklusiv flaske til hår, ansigt, krop og negle

På grund af dens høje indhold af vitamin E, er økologisk Argan Olie, en stærk antioxidant der hjælper mod fysiologisk aldring. Huden ser yngre og frisk ud, i længere tid.

Argan Olie er, ifølge eksperter, indbegrebet af anti-aging og derfor er den flydende guld, selvfølgelig, en af nutidens trends i Hollywood. I kraft af oliens usædvanligt høje indhold af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, som er stærke antioxidanter, fungerer den forebyggende på hudens ældning, og den kan være med til at fjerne nogle af de skader, som allerede er sket. Argan Olie passer perfekt til alle hudtyper, selv fedtet hud. Endvidere skulle den kunne hjælpe med at stramme op, glatte ud, fylde ud og fjerne små pletter på huden.

Argan olie kan anvendes mod akne, bumser eksem og flere hudsygdomme.

Da Argan Olie bliver hurtigt absorberet, kan Argan Olie anvendes før eller efter bad. Både til hele kroppen og håret.

Den eksklusive flaske er en Air-less flaske uden slang. Flasken er med til at beskytte argan olie fra iltning, der gør at live tid på argan olien forlænges betrægtligt.

Se guiden her

Læs flere tips med arganolie her: