Evoluderm 

Viser 1 - 10 af 10 emner
 • 79,00 DKK

  Til tør hudArgan olie & Evening Primrose 0% Konserveringsmiddel 0% ParabenDenne olie kombinerer anerkendte fordele fra to olier:Argan olie og kæmpe natlys olie, som bevare hydrering og beskyttelse af din hud. Beriget med E-vitamin, genopretter den din hud og gør den blød, mens den tilfører en delikat duft. * De øvre lag af epidermis Tolerance...

 • 79,00 DKK

  Skønheds olie med sød mandel fra EVOLUDERM, er kendt for sin fugtgivende og beroligende effekt. Beriget med E-vitamin, fugter og blødgør den hud, hår og ansigt. Mandelolie er ideel til håret og tør hud.* Det øvre lag af epidermis.Tolerance dermatologisk testet.

 • 79,00 DKK

  Denne skønheds olie med Shea Butter fra EVOLUDERM er kendt for sine fugtgivende ingredienser. Beriget med E-vitamin, det nærer og beskytter huden mens den blødgør den. Ideel til at nære tørt hår.0% konserveringsmiddel0% paraben*De øvre lag af epidermis.Tolerance dermatologisk testet.

 • 79,00 DKK

  0% konserveringsmiddel0% parabenDenne skønhedsolie fra EVOLUDERM med gulerod er kendt for sine blødgørende egenskaber. Beriget med vitamin A og E, opstrammer  den huden. Gulerod olie forbereder din hud til lysere teint.* De øvre lag af epidermis.Tolerance dermatologisk testet.

 • 79,00 DKK

  0% konserveringsmiddel0% paraben  Denne skønhedsolie med Jojoba fra EVOLUDERM er kendt for sine anti-aging aktive ingredienser. Beriget med vitamin F, det regenererer elasticitet af huden. Ideel til pleje af tørt hår. Tolerance dermatologisk testet.

 • 79,00 DKK

  0% konserveringsmiddel0% parabenDenne skønhedsolie med Macadamia fra EVOLUDERM er beriget med vitamin F og har gennemtrængende egenskaber, blødgøring og næring. Specielt egnet til følsom hud. Det udglatter og reparerer beskadiget hår.Tolerance dermatologisk testet.

 • 79,00 DKK

  0% parabenDermatologisk testetLindrer og nærer tør hudenDenne creme-maske med en blød og cremet konsistens giver en afslappende fornemmelse. Beriget med glycerin og Shea butter, bringer den en reel komfort til tør og dehydreret hud. Huden genvinder sin friskhed og udstråling.* De øvre lag af epidermis

 • 59,00 DKK

  Renser huden i dybden.Denne Lermaske fra EVOLUDERM strammer porerne og renser ansigt grundigt for alle urenheder ud uden at irritere huden. Din hud føles frisk, ren og blød.Tolerance dermatologisk testet.

 • 35,00 DKK

  Beskytter og nærer negleDen milde EVOLUDERM neglelakfjerner fjerner neglelak hurtigt og nemt uden at beskadige neglene. Dens lys, gennemsigtig formel er rig på søde mandelolie, for give neglene styrke og vitalitet.Brugesanvisning:kom lidt neglelakfjerner i et stykke vat og anvende det på dine negle. Lad det virke et par minutter, derefter masserer i...

 • 35,00 DKK

  Fjerner urenheder uden at irritere huden.Denne Cleansing milk fra Evoluderm er Beriget med E-vitamin, der er kendt for sin antioxidant egenskaber Den fjerner makeup og urenheder forsigtigt. Den renser huden uden at efterlade  en fedtet fornemelse.

Viser 1 - 10 af 10 emner