Kaktusfigen Olie 10 ml - 100% ren i glasflaske

Nyt produkt

Kaktusfigen Olie er en både sjælden og dyrebar olie, og vores Kaktus Olie er både 100% ren og økologisk fra Marokko.

Det er ikke underligt at Kaktusfigen Olien har fået en særlig plads i kosmetikverden. Kaktus Olie har mange fordele, da den både er fugtgivende, antioxidant og derfor også anti-aging.

GRATIS FRAGT

Flere detalier

149,00 DKK

- +

Mængderabat

AntalRabatDu har sparet
3 29,00 DKK op til 87,00 DKK
 
Flere info

Fakta om Kaktusfigen Olie

Den bliver kaldt både Kaktus Olie, Kaktusfigen Olie, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Barbary Fig Oil og Prickly Pear Seed oil.

Olien er udvundet af kaktusfigenfrø og er en stærk anti-rynkeolie grundet det høje indhold af antioxidanter. På grund af dens bemærkelsesværdig opstramning af huden, sker der en reel makeover, og dens virkninger er synlige efter kun få uger.

Kaktusfigen Olie indeholder en naturlig aktiv ingrediens, der er meget virkningsfuld og sjælden, nemlig Delta 7 stigmasteroler. Denne fantastiske ingrediens har usædvanlige revitaliserende og regenererende egenskaber.

Oliens værdifulde komponenter bidrager til at bekæmpe tør hud, ældning af huden og derved forebyggelse og bekæmpelse af rynker, også de i forevejen eksisterende. Kaktusfigen Olie er særlig effektiv til at reducere alderspletter og pigmentforandringer (i sidstnævnte tilfælde er resultaterne synlige efter et par måneder).

Endelig er det en effektiv opstrammende olie, som er god mod strækmærker, specielt op til fødselen og et par måneder efter.

Figenkaktus Olie er en tør olie. Den trænger ind i huden meget hurtigt, på kun 3-4 minutter, så derfor vil din hud blive hydreret i stedet for fedtet.

Kaktusfigen Olie er så fin og drøj i brug, at den nemt spredes i huden. Et par dråber er derfor nok.

Anbefalinger til brug af Kaktusfigen Olie:

Brugsvejledning:

Brug Kaktusfigen Olien dagligt inden sengetid på de berørte områder af ansigtet. To til tre dråber påføres ansigtet, samt to til tre dråber på halsen. Det kan også anvendes omkring øjet, morgen og aften.

Påfør olien i cirkulære bevægelser på pletter eller pigmentering, indtil den er fuldstændig absorberet i huden. Bruges en gang om dagen, helst om aftenen. Kaktus Olie er en fremragende tilføjelse til Argan Olie, som efter behandling med figenkaktus Olie kan anvendes om morgen i stedet for dagcreme.

INCI: Opuntia Ficus Indica Seed Oil (Kaktusfigenfrø olie).
Certificeret af ECOCERT