Arganmidas Clear Hydrating arganolie Shampoo 450 ml.

Nyt produkt

Arganmidas Argan Olie shampoo vasker håret forsigtigt, mens den tilfører E-vitamin, keratin, fedtsyrer, proteiner og andre gode næringsstoffer.

Arganolie shampoo er en dejlig, rigt skummende og velduftende shampoo der fungerer optimalt til alle hårtyper, argan olie shampoo giver masser af fugt og efterlader håret blødt, glansfuldt og i balance.

Fragt kun 39,- for hele ordren - GRATIS FRAGT v/ køb over 499,-

Flere detalier

79,00 DKK

179,00 DKK

- +

 
Flere info

Giv dit hår liv og glans med Arganolie shampoo

Arganmidas marokkanske Clear Hydrating Arganolie Shampoo. arganolie shampoo
Tilført Argan Olie og rig på E-vitamin og keratin, der styrker håret, er denne arganolie shampoo specielt blandet for at genoprette skadet hår, samt gøre det sundt og glansfuldt igen.

Denne argan olie shampoo, der også er sikker til brug i farvet hår, er en stor fugtighedsgiver til alle slags hår. Giv dit hår liv og glans tilbage! Lidt vil række langt i denne 450 ml. flaske, der vil gøre dit hår smukt, stærkt og revitaliseret!

Brugsvejledning:
Argan shampoo anvendes på vådt hår og masseres blidt ind i hovedbunden. Skyl og gentag efter behov. For de bedste resultater kan der afsluttes med Arganmidas marokko ArganOlie Clear Hydrating Conditioner

Ingredienser i Argan olie shampoo: 
Aqua, Sodium LaurethH Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Cocamide Mea, Dimethicone, Polyquaternium-10, Parfume, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Argania Spinosa Kernel Oil.

Tilbehører