Arganmidas Instant Repairing Mask 300 ml.

Nyt produkt

Instant Repairing Mask tilsat marokkansk Argan Olie er en naturlig og effektiv fugtighedskilde. Hårmasken reparerer dit hår og giver glansen tilbage. Kan bruges i alle hårtyper.

Fragt kun 39,- for hele ordren - GRATIS FRAGT v/ køb over 499,-

Flere detalier

89,00 DKK

189,00 DKK

- +

 
Flere info

Giv dit hår den styrke og glans det fortjener med Arganmidas Instant Reparation Mask tilsat marokkansk Argan Olie. Hårmasken er lavet på en særlig blanding af ingredienser, herunder E-vitamin, og fordi den er rig på Argan Olie, vil denne enestående hårmaske re-hydrere, revitalisere og reparere dit hår, så det skiller sig ud med en skinnende glans og silkeblød glathed. Ved gentagende brug vil dit hår få den elasticitet, som du altid har ønsket. Påfør den til allerede sundt hår og opnå mere glans og endnu stærkere hår!

Brugsvejledning: 
Fordel en teskefuld af hårmasken jævnt gennem rent og fugtigt hår. Brug mere til længere hår eller som anden påføring til spidser. Brug evt. en bredtandet kam til en mere jævn fordeling. Lad hårmasken sidde i 10 minutter og skyl derefter grundigt med varmt vand.

Ingredienser:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Parfume, Argania Spinosa Kernel Oil, Methylchloroisothiazolinone og Methylisothiazolinone.