Tilbud

Zahra Argan Olie 100 ml - 100% ren og økologisk

Nyt produkt

100% ren og økologisk Argan Olie til ansigt, hår og krop

Argan Olie har et usædvanligt højt indhold af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, så derfor virker den forebyggende mod hudens ældning og fjerner eventuelle skader.
Den strammer op, glatter ud, fjerner små pletter på huden og giver håret sin glans tilbage. Argan Olie er derudover også effektiv i behandling af flere hudlidelser, såsom eksem, strækmærker,akne og psoriasis.

GRATIS FRAGT

 

Flere detalier

119,00 DKK

- +

Mængderabat

AntalRabatDu har sparet
3 31,00 DKK op til 93,00 DKK
4 41,00 DKK op til 164,00 DKK
10 50,00 DKK op til 500,00 DKK
 
Flere info

Argan Olie (Argania Spinosa kernel oil)

100% ren og økologisk Argan Olie til hår, ansigt, krop og negle.

Zahra Argan Olie er rig på vitamin E og fedtsyrer, så derfor er denne økologiske Argan Olie en stærk antioxidant, der hjælper huden mod fysiologisk ældning. Huden og håret ser altså både yngre og friskere ud i længere tid.

Eksperterne mener, at Argan Olien er indbegrebet af anti-aging, og derfor betragtes den som flydende guld og en af nutidens store trends i Hollywood. I kraft af oliens usædvanligt høje indhold af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, som er stærke antioxidanter, fungerer den forebyggende mod hudens ældning, og den kan være med til at fjerne nogle af de skader, som allerede er sket. 

Argan Olie passer perfekt til alle hudtyper, selv fedtet hud, da den regulerer den mængde af fedt, der bliver dannet i huden. Argan Olie kan derudover hjælpe med at stramme op, glatte ud, fylde ud og fjerne strækmærker og små pletter på huden. 

Se guiden her:

Da Argan Olie bliver hurtigt absorberet og ikke fedter, kan den anvendes før eller efter bad og både til hele kroppen, ansigtet og håret.

Dette kan du bruge Argan Olie til:

Argan Olie som fugtighedscreme  -  Argan Olie som hårmaske  -  Argan Olie som anti-aging  -  Argan Olie mod tør eller fedtet hovedbund  -  Argan olie mod akne -  Argan Olie fremskynder helingsprocessen  -  Argan Olie mod strækmærker  -  Argan Olie til velplejede føder  -  Argan Olie som læbepomade

Læs flere tips med arganolie her: 

 
Specifikationer
Volume100 ml