Anti aging med argan olie

Argan Olie til ansigtet som anti-aging der modvirker rynker

Fordelene ved brugen af Argan Olie mod anti aging til ansigt og krop. Argan Olie er kendt som den ultimative anti-aging, når den bliver brugt i sin rene form. 100% ren Argan Olie indeholder vitamin E og umættede fedtsyrer, der afhjælper hudproblemer, såsom rynkerog ældning af huden, strækmærker, akne og tør hud.

Hvordan bruger du Argan Olie?

Argan Olie til ansigtsbehandlinger kan anvendes direkte på huden som enhvert andet hudplejeprodukt. Det kræver dog nogle forberedelser før påføring. Den korrekte procedure øger chancerne for at opnå en maksimal udnyttelse af olien til ansigtet.

Følgende procedure skal følges, når du anvender ArganOlie til ansigtet:

  • Start med at rense dit ansigt med en mild/naturlig sæbe og dup det med en klud. Det er vigtigt at huske på, at Argan Oliens fordele maksimeres, når det anvendes på fugtig hud, og ikke helt tør hud.
  • Tag et par dråber Argan Olie, varm den mellem hænderne og massér den forsigtigt på ansigtet og halsen i cirkulære bevægelser. Med et moderat tryk, masser de områder, der indeholder rynker og fine linjer.
  • Lad Argan Olien virke i ansigtet og på andre behandlingsområder i et par minutter, indtil ansigtet har absorberet al olien. Du kan derefter følge op med din sædvanlige hudpleje rutine.

Fordele ved anvendelse af Argan Olie til ansigt:

Fugtighedscreme til ansigtet – Argan Olie til ansigtsbehandlinger indeholder en ingrediens kaldet sterolins. Sterolins kan fremme cellestofskiftet og hjælpe din hud med at bevare mere fugt, hvilket gør den sundere og mere smidig.

Akne og ar fra akne – Da Argan Olie regulerer produktionen af ​​sebum, der forårsager akne, kan olien anvendes til at reducere yderligere udbrud. Argan Olie indeholder også antioxidanter, der hjælper med at fjerne beskadigede celler og hjælpe nye med at vokse, hvilket medhælper til at fjerne ar fra akne.

Anti-aging – Når olien anvendes i ansigtet, gavner anti-oxidanterne i Argan Olien huden ved at forebygge oxidative skader fra miljøforurening og UV-stråling. Tocopheroler og fedtsyrer, såsom linolsyre i olien, bekæmper frie radikaler og forbedrer elasticiteten og cellestyrken i ​​ansigtet

Makeupfjerner – Olien kan også fungere som en sikker og effektiv makeupfjerner. Især under fjernelse af øjenmakeup, såsom eyeliner og mascara, fordi det ikke gør ondt og svier, hvis det kommer i direkte kontakt med øjnene.

Fordele ved Argan Olie til forskellige hudtyper:

Tør hud – Argan Olie hjælper med at stimulere hudens evne til at bevare fugt og derfor mindske tør hud. Udover at fugte huden kan olien også reducere kløe og afskalning. Tør hud producerer ikke nok sebum og kan af den grund ikke holde huden fugtig. Argan Olie arbejder derfor med at afbalancere talgproduktionen i huden.

Følsom hud – Da Argan Olie er 100% naturlig, skåner den følsom hud. Den kan afhjælpe hudproblemer, såsom eksem, psoriasis, dermatitis, og rosacea, der normalt er forbundet med denne hudtype. Oliens helbredende egenskab skyldes dens indhold af anti-inflammatoriske midler, såsom antioxidanter og vitamin E.

Fedtet hud – Fedtet hud producerer mere talg end nødvendigt for at kompensere for den manglende fugt og kan derfor forårsage akne. Behandlinger med Argan Olie giver den nødvendige fugt til fedtet hud, således at produktionen af sebum falder. Som det også er nævnt ovenfor afbalancerer Argan Olie talgproduktionen i huden.

Kombineret hud – Kombineret hud er et symptom på en tilstand kendt som seborrhea, hvor nogle dele af ansigtet, såsom næse og pande er fedtet, mens de øvrige dele er tørre. Argan Olie hjælper huden med at afbalancere mellem de tørre og fedtede områder i ansigtet.

Om Anti-aging og ansigtsbehandling

Ikke alene fungere Arganolie som effektiv fugtighedscreme, men den giver også huden en ungdommelig glød, samt reducere synligheden af rynker. Dens antioxidant effekt gør olien til det ideelle anti-aging produkt. Den genopretter elasticitet og efterlader huden strammere og blødere.

Den bedste måde at anvende Arganolie for at opnå den største anti-aging effekt, er at massere et par dråber ind i dit ansigt og hals før sengetid. Det fungerer som en fugtighedscreme og Anti-Aging i ét.

Efter vask med sæbe påfør Argan Olie og massér ansigt, hals og nakke forsigtigt med fingerspidserne, helst om aftenen. Arganolie er en “tør” olie, da den hurtigt kan absorberes af huden. Olien efterlader ingen fedtet fornemmelse og kan derfor anvendes både om aftenen, men også om dagen. Argan Olie har en fantastisk virkning på uren hud, da den renser huden og giver den sin elasticitet og glans tilbage.

Når du foretager valg af Argan Olie, er det en god idé at holde dig væk fra blandet Argan Olie, fordi den kan skade huden.

Når du begynder at bruge Argan Olie til ansigtsbehandlinger, så sørg for at være særlig opmærksom på, hvordan din krop reagerer, da nogle mennesker kan udvikle en allergisk reaktion overfor olien. Derfor anbefaler vi altid at bruge Argan Olie på et lille område af armen først, før du bruger arganolie til ansigtet.

En hjælpende hånd til huden med argan olie

Inden for hudpleje er argan olie helt unik, fordi den virker talgregulerende og derfor kan anvendes til alle hudtyper. Den vil nemlig mindske fedtproduktionen i en fedtet hud og øge fedtproduktionen i en tør hud.

Samtidig sætter argan olien gang i hudens celleaktivitet og har en opstrammende og sammentrækkende virkning i stil med en anti-aging creme. Argan olien hjælper med at forbedre hudens elasticitet og fasthed og modvirker aldersforandringer.

Brug argan olien dagligt og opnå en glattere, yngre, fastere og mere ensartet hud. Olien er også formidabel til den tørre vinterhud og den sarte hud på brystet, der ofte ældes hurtigere.

Sådan bruger du argan olie på din hud

Tag en lille smule argan olie i hænderne og dup et par dråber på de steder, hvor du vil smøre dig. Masser olien godt ind i huden, den trænger hurtigt ind og virker ikke fedtet. Du kan bruge argan olie i ansigtet og over hele kroppen, og du skal ikke bruge ret meget af gangen.

Olien med de gode anti aging egenskaber

Udover at virke effektivt mod dehydrering, fine linjer og rynker, har argan olien også vist sig yderst gavnlig mod pigmentpletter, strækmærker og arvæv. Men her stopper det tilsyneladende ikke.

Argan olie har også vist sig effektivt mod eksem, betændelse, acne, insektbid og meget mere.

Her finder du den rene, ægte argan olie med alle de gode egenskaber. 100 % økologisk og naturlig pleje af din hud.

Læs også den ultimative guide til hårpleje med argan olie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud lige nu!