Argan Olie til mænd

Er Argan Olie blot en afspejling af kvindelig forfængelighed eller er det også en perfekt løsning til mænd?

Argan Olie kan sagtens bruges af mænd. Både som After Shave og som til beskyttelse af huden. Se her hvordan:

Mænd har brug for at tage sig af deres hud og bevare dens sundhed og ungdom ligesom kvinder gør, måske endda mere, hvis de ofte arbejder eller deltage i friluftslivet. Din hud er det største organ i kroppen. At holde det sundt går langt ud over simple forfængelighed. Det handler om din generelle sundhed, den måde du føler dig selv på og hvad folk synes om dig.

Argan Olie er ikke kun til kvinder. Marokkanere har brugt det i århundreder på alle familiemedlemmer. Herunder nyfødte, først og fremmest på grund af dets helbredende evner.

Hvorfor er Argan Olie ideel for mænd?

All-In-One Solution:

Du behøver ikke en vifte af ansigtscremer, bodylotions, fodcreme, hårstyling geler ….

Mens Argan Olie fugtgiver hud og styler hår, reparerer og beskytter den dine celler mod for tidlig aldring og skader fra frie radikaler og UV. Samtidig er det en behandling eller forebyggelse af hudsygdomme såsom akne, psoriasis, eksem og dermatitis. Alt dette er indeholdt i en lille, pladsbesparende flaske.

Alle Hud & Hårtyper:

De fleste mænd ignorerer deres hud og hårtyper. De behøver ikke finde de rette produkter til sig selv. Argan Olie er velegnet til alle hud-og hårtyper. Det er et væld af organiske, naturlige nærende og beroligende komponenter, der er sikkert for alle hudtyper.

Alle aldersgrupper:

Unge mænd, der ønsker at opretholde en sund hud eller oplever akne-problemer på grund af hormonudsving i puberteten, kan stole på at Argan Olie kan hjælpe på dette. Vores hud er fuld af talgkirtler, der producerer sebum, hudens naturlige olie, for at beskytte mod tørhed og miljøskader. Men når huden bliver for tør, producerer den for meget sebum, der forårsager akne-udbrud. Arganolie, der er tre gange mere fugtgivende end olivenolie, giver din hud en intens fugt, der reducerer og balancer talg produktionen.

Mirakel olien er rig på antioxidanter (Vanillinsyre, ferulic og Syringic syrer) med kraftige antiseptiske egenskaber, der hjælper med at dræbe bakterier samt reducere inflammation (bumser).

Ældre mænd der forsøger at bekæmpe tidlig aldring af huden og beskytte den hud mod solskader, vil finde Argan Olie særdeles egnet.

Denne mirakel olie indeholder et arsenal af effektive våben, til at hjælpe vores hud kæmpe mod ældning og skader som følge af miljøfaktorer og UV:

F-vitamin anvendes af det menneskelige legeme for at oprette og reparere væv. Vitamin F består af to essentielle fedtsyrer: linolensyre eller omega 3 (0-0,6%) og Linolsyre eller Omega 6 (31,5-34,9%). F-vitamin stimulerer fornyelse og reparerer beskadiget væv hud.

E-vitamin, eller Alpha Tocopherol, er stærk i kampen mod frie radikaler og gør dermed huden mere modstandsdygtig over for deres hærgen. Frie radikaler kan forårsage betydelige skader på vigtige cellulære komponenter og kan tvinge celler i apoptose . Indholdet af E-vitamin i rå Argan Olie svinger mellem 600 og 700 mg / kg af Tocopheroler.

Steroler, såsom Schottenol (48%) og Spinasterol (40%) findes sjældent i vegetabilske olier. De er specifikke for Sapotaceae familien, som det marokkanske Argan træet tilhører. Steroler forbedre kutan-omsætning, forsinker aldring af huden og beskytter mod UV.

Flere anvendelser for mænd end for kvinder!

Argan olie som en After Shave:

Hyppig barbering har barske virkninger på huden.1-2 dråber Argan Olie på fugtig, ny-barberet hud vil give intens fugt og styrke huden med vitale næringsstoffer. Argan Olie er også rig på anti-inflammatoriske antioxidanter, der vil desinficerer og beskytte barber snit sikkert for infektion, mens den samtidig forhindrer dannelsen af arvæv.

Argan olie som hårvækst behandling:

Argan Olie er rig på vitamin F, der anvendes til at reparere og skabe væv i kroppen. Det stimulerer hårvækst og reducerer hårtab. Desuden har det vist sig at være effektive i behandling af flere hovedbund lidelser der forårsager hårtab, såsom Seborrheic dermatitis, psoriasis og eksem.

Argan Olie er en god naturlig substitut for stylingprodukter fyldt med kemikalier, alkohol og duftstoffer. Disse kan være særligt skadelige for mænd, hvis de har tilbøjeligheder til at tabe håret. Argan Olie giver ikke bare langvarig styling. Den fungerer også, som dybde-behandling for hår og hovedbund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud lige nu!