Argan Olie til Hår – Den Ultimative Guide

Argan Olie til håret, undertiden kendt som moroccan oil, er et produkt af det marokkanske Argan træ. Det er udvundet af kernerne fra Argan frugten og bruges som fugtighedscreme, balsam og skyllemiddel til hud og hårkur. Olien er ofte nævnt som ”flydende guld”, pga. sine fantastiske kvaliteter, da den indeholder store mængder af gavnlige næringsstoffer, herunder vitamin E og fedtsyrer, som har mange positive effekter, når de anvendes korrekt. De dokumenterede resultater er grunden til brugen af Argan Olie til hår og alle andre områder af kroppen er den bedste.

Hvorfor bruge Argan Olie som hårkur?

Argan Olie er ofte brugt som hårbehandling. Det er den bedste olie til håret og hovedbund, og er almindeligt anvendt som balsam.

Vitamin E er yderst gavnligt for hår, og er indeholdt i Argan Olie i store mængder. E-vitamin fremmer sund hårvækst, da det indeholder antioxidanter, der hjælper med at booste celler og tilskynde dem til at producere sundt hår – det er endda blevet “påstået” brugt til genvækst af håret.

Argan Olie har en række fordele, anvendt som olie til håret. Den kan fungere som en fugtighedscreme til hovedbunden, at bekæmpe skæl og tør hovedbund. Kan også fremme væksten af sundt, stærkt hår i modsætning til tyndt, skørt hår. Hårkur med argan olie kan endda ændre nogle af de skader der gøres gennem kemiske behandlinger og farvestoffer, samt anvendes til behandling af spaltede spidser.

Umiddelbare fordele kan også ses, hos mennesker, der bruger Argan Olie i håret. Det er et fremragende middel til at tæmme krus og fremme glans, samt give blødere og mere håndterbart hår.

Argan olie er ikke-irriterende og vender faktisk mange af skaderne der følger af kunstige kemikalier og forkerte behandlinger af håret. Det er ofte brugt i sin rene form for opnåelse af sundt, blødt og skinnende hår. Nedenfor er et par af de bedste måder at bruge den bedste Olie til håret.

Brug af Argan olie i shampoo

Hårpleje med olieprodukter

Argan olie er ofte brugt som en vigtig ingrediens i shampoo på grund af sin evne til at genoprette blødhed, styrke og glans af håret. Det er en ideel ingrediens at søge efter i en shampoo til alle, der lider af tørt, skørt hår eller hår beskadiget af kemikalier og farvestoffer.

Fordelen ved at bruge Argan Olie som ingrediens i hårshampoo er, at du kan anvende det som en normal shampoo uden at tilføje et ekstra trin i din rutine eller bekymre dig om at bruge den korrekte mængde af Argan Olie. Det er den ideelle metode til at sikre et stærkt, næret hår med et forbedret udseende på daglig basis.

Brug af Argan olie som en leave-in balsam

Argan olie er en fremragende ”leave-in” balsam, som også kan forlænge og intensivere sine gavnlige virkninger på håret. Det gør den til en ideel balsam, da den gør håret blødt og glat og tilføjer ekstra glans.

Mange ”leave-in” balsam er fedtede, eller gør håret trævlet og klumpet. Argan Olie er det stik modsatte. Den gør håret lettere at sætte og, når det anvendes i den korrekte mængde, absorberes den let og efterlader ingen fedtet hinde.

Ren Argan Olie kan bruges som en utrolig effektiv, kemisk-fri ”leave-in” balsam. Alt du behøver er et par dråber Ren Argan Olie. Gnid hårolien grundigt mellem håndfladerne og derefter kam dine hænder og fingre grundigt igennem fugtigt eller håndklæde tørt hår. Sørg for at massere ind i hovedbunden for at fremme en sund hovedbund, fremme hårvækst og i spidserne som behandling af spaltede spidser.

Brug af Olie til håret som styling produkt

Hårpleje og hårkur med Argan olie

Hvis du har brug for styling af dit hår i en fart, er Argan Olie en utrolig løsning. Udover at tilbyde langsigtede forbedringer i blødhed og styrke, giver det håret en øjeblikkelig glans og er en fantastisk måde at tæmme kruset hår på.

I modsætning til mange styling produkter, som kan forårsage skader på hår, på lang sigt, på grund af de kemikalier, der indgår i ingredienserne, vil Argan Olie berige håret med næringsstoffer og reparerer skader. Det er også et fantastisk produkt at bruge før glatning, da det hjælper med beskyttelse af håret mod varme skader.

Den er utrolig let at bruge som en styling produkt. Gnid et par dråber Argan olie mellem håndfladerne og kam igennem tørt hår, der sikrer en jævn fordeling. Brug ikke for meget – du vil have det til at absorbere let og lidt går en lang vej. Det er en langvarig styling middel, som vil gøre håret håndterbare og tilføje stor glans.

Brug af Argan Olie som hårmaske og oliekur til håret

Selv om lidt går en lang vej, er en ”over-natten” behandling, en fantastisk måde at maksimere effekten af Argan Olie på. Ved hjælp af en større mængde arganolie, som en hårmaske indeholder, så vil så mange næringsstoffer som muligt blive absorberet. Dette er en fantastisk olikur til håret, natten før en særlig begivenhed, når du ønsker dit hår skal være ekstra glat, glansfuldt og fyldigt.

Oliekur til håret er let at lave hjemme.

Brug en god mængde olie til denne behandling. Massér det ind i hovedbund, hår og spidser. Vikl derefter hårret ind i et håndklæde for at hindre det i at suge ind i din pude. Lad hårmasken sidde natten over, (eller mindst et par timer), og vask derefter Argan Olien ud med almindelig shampoo. Dit hår vil se sensationelt ud – og bedst af alt, vil du ikke have udsat dit hår for nogen af de kemikalier, der findes i mange af de almindelige hårmasker.

Ren Argan Olie eller produkter med Argan Olie?

Argan Olie kan bruges enten alene eller som ingrediens i en shampoo, balsam eller styling produkt. Det er effektivt på begge måder, så det er op til dig hvordan du vil bruge den.

Argan Olie shampoo, balsam og fugtighedscreme:

Den største overvejelse ved Ren Argan Olie er prisen og nemheden ved at bruge det. Det er en sjælden olie, så prisen er høj, hvis du vil have den ægte vare. Et produkt, der indeholder Ren Argan Olie er af meget bedre værdi for pengene, når du vil passe på dit hår eller hud.

En af fordelene ved at bruge Ren Argan Olie er, at den er 100 % naturlig og fjerner grunden til anvendelse af produkter med potentielt skadelige kemikalier. Ren Argan Olie giver også mere koncentrerede effekter og et flot resultat hver gang.

Alle hårtyper har godt af argan olie

Argan olie er perfekt pleje til alle typer hår, fordi dens genopbyggende Omega fedtsyrer, antioxidanter og E-vitamin styrker hårets naturlige barriere og tilfører masser af fugt.

Argan olie giver næring til tørt, slidt og farvet hår, samtidig med at hårets naturlige barrierer bygges op på ny. Argan olie er ideel til at genopbygge skadet hår og skånsom til at behandle irriteret hovedbund, skæl, eksem og meget mere.

Når du starter med at behandle dit hår med argan olie, vil du opleve, at dit hår i løbet af ganske få dage bliver meget blødt og får en flot og naturlig glans. Håret får også meget mere fylde, og du kan til og med bruge olien til at style dit hår med.

Sådan bruger du argan olie til håret

Brug de marokkanske kvinders hemmelighed og få et sundt, stærkt og silkeblødt hår. Kom argan olie i dit hår 20 minutter før hårvask. Eller brug olien efter vask som en leave-in hårkur.1 af de gyldne dråber er rigeligt, så olien er drøj i brug.

Anvend en 100 % naturlig og økologisk argan olie fra Marokko, og opnå det bedste resultat. Den ægte vare kan du finde her på siderne til en fornuftig pris. Og olien er selvfølgelig uden parabener og parfume. Her er der tale om et helt rent naturprodukt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud lige nu!