Bliv forhandler af Argan Olie og kaktus olie produkter

Bliv forhandler af Argan og kaktus olie
  • Vi klarer importen af Argan Olie og produkterne.
  • Vi sørger for tilladelser, certifikater og registreringer.
  • Din opgave er “bare” at sælge.

Vi laver aftaler individuelt fra situation til anden. Vi har både forhandlere, agenter og dropshipping

Vi laver den aftale med dig som er mest rentabelt for os begge.

Argador

Hudplejeserien er et dansk produkt, som indholder den berømte argan olie og som er fri for Parfume, Parabener og farvestoffer. ingen af vores produkter er testet på dyr. Argador hudplejeprodukter er i Airless flasker. Det betyder flere tinge. Den ene er at cremen ikke får luft i flasken og dermed ingen oxidation fra omgivelserne. I modsætning til andre cremer i krukker, hvor man er nødt til at stikke en finger ned i cremen for at kunne bruge den, er Airless flasker hos Argador absolut hygiejniske, da du ingen kontakt med cremen har. På dennne måde vil cremen ikke danne nye bakterier. Og det gør heller ikke noget at emballagen er rigtig flot. Læs mere om Argador her:

Arganmidas

Siden juni 2014 har vi forhandlet Arganmidas produkter i Danmark. I juni 2015 har vi indgået en aftale med SunSara – hoved selskabet- om at blive Executive Distributor, som det fint hedder på Engelsk. På dansk hedder det Eneforhandler i Danmark. Det betyder, at vi er de eneste i Danmark der må importere og distribuere Arganmidas i Danmark. Vi distribuerer en gros til Frisører, Spa centrer, Parfumerier, hoteller, supermarkeds kæder mm.

Arganmidas Serien er hårpleje produkter og indeholder Shampoo, Conditioner, Hårmaske, Hårkur / hårolie, Curl essence cream, Moisturizing Cream og Control Spray. Arganmidas produkter er baseret på den berømte arganolie, som er rig på E-vitaminer og essentielle fedtsyre. Det Arganolie er kendt for er at den regulerer fugtighed i håret. Arganmidas er produkter der er formuleret af særlige ingredienser for at skåne, beskytte og behandle håret for skader, håret bliver udsat for i løbet af dagen. Produkterne er af en høj kvalitet, og vi er hele tiden i dialog med vores kunder og producenten for at gøre produkterne endnu bedre.

Vores Argan Olie er 100% ren og økologisk.

eco certifikat

Vi har EcoCert certifikater på plads, som er kundernes garanti for at olien er ren og økologisk. Vores priser er yderst konkurrencedygtige. Når du bliver forhandler af vores varer, bliver du selvfølgelig en vigtig samarbejdspartner, og derfor understøtter vi dig og din forretning med alt hvad du har bruge for, for at få succes.

Vi bygger vores forretning på langsigtede kunderelationer. Vores kunder er tilfredse med at handle hos os og er rigtig glade for vores produkter.

Overvejer du at blive forhandler af vores Argan Olie, kaktus olie og alle de øvrige produkter, kan du kontakte os her eller på Telefon: +45 27 820 822

Tilbud lige nu!