Argan Olie fremskynder helingsprocessen

Argan Olie fremskynder helingsprocessen

De aktive stoffer i Argan Olie tilbyder fantastiske fordele til beskyttelse af huden. Disse omfatter vævheling, anti-inflammatorisk, sol-beskyttende og desinficerende egenskaber:

 • Argan Olien betragtes som meget gavnlig for artritis eller reumatiske tilstande.
 • Den bruges til at lindre hudproblemer, herunder skoldkopper, akne, psoriasis og eksem.
 • Forhindrer strækmærker under graviditeten og reducerer deres udseende efter.
 • Argan Olie er vidunderligt til brug under en terapeutisk massage, da det trænger ind i huden og giver en vidunderlig følelse af velvære.
 • Behandler og lindrer bleu-dslæt, vugge cap og forbrændinger.
 • Minimerer ar, pletter og misfavninger i huden.

Farerne ved kemiske behandlinger af hudlidelser

Blandingscremer kan forværre din hudlidelse og måske i sidste ende trænge ind i blodbanen. Anvendelse af den 100% rene naturlige Argan Olie helbreder din krop helt sikkert og uden bivirkninger.

Til alvorlige tilfælde, der har brug for medicinsk behandling, kan du tilføje Argan Olien til at fremskynde helingsprocessen.

 • Argan Olie er rig på antioxidanter, som supplerer huden og holder den elastisk under graviditet. Regelmæssig anvendelse vil hurtigt og væsentligt bidrage til at forhindre og reducere strækmærker.
 • Antioxidanter forhindrer nedbrydningen af ​​to vigtige huden proteiner - elastin og kollagen. Disse to komponenter er vigtige i hudregenerering og for at holde strækmærker under kontrol.
 • Essentielle fedtsyrer som linolsyre bevarer celleintegritet. Argan Olie har 3 gange højere indhold af linolsyre end olivenolie. Denne høje koncentration af linolsyre hjælper med at genoprette hudens elasticitet.
 • Denne olie er også perfekt til at reparere misfarvning af huden, der er fremkaldt af strækmærker.

Argan Oliens medicinske fordele ved eksem

 • Den unikke blanding af næringsstoffer, der er i Argan Olie i store mængder, hjælper med at lindre de inflammatoriske symptomer, såsom kløe og rødt udslæt, der er forbundet med eksem.
 • Omega 6 fedtsyrer fungerer som gode fugtgivere til tør og skællet hud forårsaget af eksem.
 • Argan Olie, som er en vidunderlig fugtighedscreme, er en effektivt behandler af tør og skællende hud forårsaget af både psoriasis og eksem.
 • E-vitamin og steroler, som begge er i Argan Olie, fungerer som kraftige antiinflammatoriske midler, der lindrer og behandler psoriasis og eksem.
 • Polyfenoler giver huden lindring ved at reducere rødme.

Argan Oliens medicinske fordele ved irriteret og kløende hud

 • Ved kløende hud, som følge af tørhed, allergier eller andre hudsygdomme, beroliger Argan Olie huden og lindrer kløe.
 • Oliens egenskaber beskytter huden mod allergener, der kan forårsage kløe, og forebygger og behandler tør hud ved at holde huden fugtet.

Argan Oliens medicinske fordele for pletter og ar

Det er velkendt, at Argan Olie har anti-inflammatoriske virkninger, der medvirker til at reducere betændelse og irritation i huden, og giver lindring for mindre hudproblemer. Ar og pletter reduceres betydeligt ved anvendelse af Argan Olie regelmæssigt.

Argan Oliens medicinske fordele ved ble-udslæt

Argan Olie er kendt for at være naturlig rig på antioxidanter, essentielle fedtsyrer, karotenoider, ferulinsyre, steroler, polyfenoler, vitamin E og squalen. Tilsammen bidrager disse elementer til at helbrede huden, reducere inflammation og afværge frie radikaler. Resultaterne af Argan Olie har været utrolig ved behandlingen af ble-eksem, samt til at berolige den irriterede hud.

Argan Oliens medicinske fordele ved akne

En af de mest effektive og naturlige måder at behandle akne er med Argan Olie. På grund af sit høje indhold af E-vitamin er Argan Olie kendt for sine fantastiske helbredende egenskaber. Argan Olie kan helbrede akne og hjælper dig med at løse dine problemer med bumser, hudorme, "whiteheads" og andre hudtilstande.

Akne er en hudsygdom, der er forårsaget af overproduktion af talg i talgkirtlerne. Sebum er den olie, der holder huden hydreret. Akne er et fælles hudproblem, hvor sebum fra kirtlen slår sig sammen med døde hudceller og tilstopper porerne. Olien hober sig op i de blokerede hudporer, hvor bakterier kan udvikle sig hurtigt. Dette fører til akne, der får huden til at svulme op og blive rød.

Anvendelsen af Argan Olie hjælper med at minimere og stoppe overproduktion af sebum. Når produktionen af sebum er reduceret, hjælper dette med at rense porerne i huden og mindsker risiciene for akneudbrud. Du kan bruge Argan Olien regelmæssigt for at afbalancere produktionen af sebum og fjerne akne. En person, der bruger Argan Olie som aknekur, vil bemærke en forbedring af sit generelle udseende af huden inden for få uger. Desuden hjælper Argan Olie med at minimere og eliminere ar som er resultat af akne, når olien anvendes regelmæssigt.

Argan Oliens medicinske fordele ved alle typer af psoriasis

Symptomer på Psoriasis

 • Udbrud af kløende, smertefulde røde og sølv skalaer eller tykke pletter i huden.
 • Revnedannelse i huden vil finde sted i leddene, hvilket gør det meget smertefuldt.
 • Mest forekommende i bestemte områder af kroppen såsom knæ, fødder, albuer, nedre ryg og ansigt.

Argan Oliens medicinske fordele ved smertelindring

Argan Olien er blevet undersøgt og fundet til at være et effektivt og vellykket naturligt middel mod psoriasis.

For det første arbejder fedtsyrer og carotenoider for at balancere hudens naturlige fugtniveau. Tør hud kan ofte gøre psoriasis værre. Dette er grunden til, at den daglige brug af Argan Olie er så vigtig, selvom du ikke oplever et udbrud i øjeblikket. Hvis psoriasis ikke bliver behandlet, er der risiko for infektion.

E-vitamin er en stærk antioxidant, der findes naturligt i en ren Argan Olie. Denne ingrediens hjælper med at reducere inflammation forårsaget af psoriasis. Du vil begynde at føle lindring af smerter og kløe umiddelbart efter påføring af produktet til din hud. E-Vitamin nedsætter også rødme forårsaget af psoriasis.

Argan Oliens medicinske fordele ved terapeutiske massagebehandlinger

Argan Olie er almindeligt anvendt som en massageolie til at hjælpe og lindre symptomerne på reumatoid artritis og muskelsår. Derudover giver Argan Olie også en vidunderlig følelse af afslapning og velvære.

Udgivet den 2016-01-16 Af Jonas Ghiyati Home 0 4353

Skriv din kommentarSkriv dit svar