Behandling med Argan Olie mod psoriasis

Behandling med Argan Olie mod psoriasis

Argan Olie som behandling af alle typer psoriasis

Kløende, smertefulde, rød og sølv skalaer udgør psoriasis, som er en immundefekt, der forårsager en stor del af stress for alle, der lider af denne tilstand. Det er ofte en kronisk hudsygdom, der forårsager udbrud af skæl på huden.

Patienterne føler sig ofte hjælpesløse, fordi medicin, ordineret til dem, ikke altid fungerer. Ren Argan Olie er en naturlig løsning til behandling af psoriasis. Argan Olien er effektiv, let at bruge og udgør ingen risici for bivirkninger.

Årsager til psoriasis

Psoriasis er forårsaget af en stigning i cellefornyelsen. Normalt dannes hudceller i dermis eller i lavere niveauer af huden, og derefter kastes på det øverste lag (epidermis). Hvis du har psoriasis, tager processen betydeligt mindre tid, og nogle gange forekommer hudens cellefornyelse på mindre end en uge.

Som et resultat deraf, samler døde hudceller sig på epidermis og skaber flere lag. Nye hudceller har ikke nogen steder at tage hen, så de begynder istedet at kradse og danne sår.

Denne hudsygdom tilskrives et problem med immunsystemet, og det er ofte arveligt. Psoriasis er normalt præget af opblussen, hvor hudplastre kan forekomme på flere dele af kroppen på samme tid.

Psoriasis typer

De fem typer af psoriasis er:

 • Erytrodermisk

 • Guttate

 • Inverse

 • Plaque

 • Pustuløs

Selvom det ikke er den mest almindelige form for psoriasis, er erythrodermisk psoriasis en af ​​de mest alvorlige, fordi stigninger i blod strømmen kan belaste hjertet. Denne tilstand er kendetegnet ved store pletter, der dækker det meste af hele kroppen på en gang.

Guttate psoriasis udvikler små rosa-røde pletter over store områder af kroppen. Nogle af de mest almindelige områder omfatter arme og ben.

Inverse psoriasis sker inde i hudens folder, såsom armhulerne og nedenunder bryster. Det er endvidere irriteret af sved og friktion.

Plaque psoriasis er den mest almindelige form for psoriasis. Udbrudene er store, og ofte ovale. Ikke alene klør disse, men de er også meget smertefulde. Plaque-typen af psoriasis kan være på kroppen i årevishvis de ikke behandles.

Pustuløs psoriasis er den mest sjældne form for psoriasis. Ikke alene er den præget af rødme, men den består også af små væskefyldte, hvide blærer.

Lindring af psoriasis med Argan Olie

Der er to primære former for psoriasislindring med ren Argan Olie.

Den første er, at fedtsyrer og carotenoider balancerer hudens naturlige fugtniveau. Tør hud kan ofte gøre psoriasis værre, og dette er grunden til, at den daglige brug af Argan Olie er så vigtig, selvom du ikke oplever udbrud i øjeblikket. Når psoriasis er efterladt uden forebyggelse, sætter du dig selv i risiko for infektion.

E-vitamin er en stærk antioxidant, der findes naturligt i ren Argan Olie. Denne ingrediens hjælper med at reducere inflammation forårsaget af psoriasis. Du vil begynde at føle lindring af smerter og kløe umiddelbart efter påføring af produktet på din hud. E-vitamin nedsætter også naturligt rødme af psoriasis, hvilket gør hudplastrene mindre mærkbare.

Farerne ved kemiske behandlinger

Konventionelle behandlinger for psoriasis indbefatter ofte en kombination af oral medicin, tropiske cremer og lysbehandling. Selv om sådanne metoder lover behandling af psoriasis, kan de faktisk forværre problemet. Dette er især tilfældet for aktuel medicin, fordi de indeholder kemikalier, der kan udtørre huden yderligere. Med kløe og smerter forbundet til følge, giver kemikalier ikke at give nogen reel lindring.

Ikke alene kan traditionel medicin gøre, at du føler dig skidt tilpas, men gentagen påføring af kemikalier på din hud er ikke sundt for kroppen. Alt hvad du påfører din krop absorberes i sidste ende i huden og gennem blodbanerne. Hvis du har valget, hvorfor så ikke vælge et naturligt produkt, der ikke kan skade din krop?

Ren Argan Olie giver ikke de negative sundhedsmæssige konsekvenser, som konventionelle cremer gør.

Argan Olie som daglig rutine for psoriasis

For at bevare de maksimale fugtgivende og helbredende fordele ved ren Argan Olie, skal Argan Olien masseres ind i huden to gange dagligt. Her er et par tips til den daglig rutine for at modvirke psoriasis:

 • Rens området med en mild naturlig sæbe, fri for farvestoffer og parfume
 • Tør - ikke gnid - huden forsigtigt
 • Påfør en til to dråber ren Argan Olie
 • Massér Argan Olien ind i det berørte område i cirkulære bevægelser, indtil den er helt absorberet

Psoriasis kan også forekomme i hovedbunden, der ofte misforstået som store skæl. Det er vanskeligt at behandle psoriasis i hovedbunden, da shampoo, der anvendes til tilstanden vaskes bort efter få minutter. Ren Argan Olie kan hjælpe med at behandle psoriasis i hovedbunden, når disse retninger følges:

 • Placer to til tre dråber Argan Olie i hovedbunden, eller indtil du har nok til at dække området
 • Masser blidt i små cirkler
 • Benyt en badehætte, eller pak et håndklæde omkring håret
 • Lad det virke natten over for ekstra fugt
 • Skyl med en mild Argan shampoo dagen efter
 • Fordelen ved at bruge Argan Olie til hovedbunden er, at den ikke gør håret fedtet ligesom andre produkter gør. Hvis du er presset for tid, kan du stadig placere en lille mængde olie på forskellige områder i hovedbunden og lade den blive i hele dagen. Gentag processen dagligt, eller så ofte som nødvendigt.

Forebyggelse med en sund livsstil

Psoriasis kan behandles med Argan Olie, men der er også visse livsstilsfaktorer, der kan forværre tilstanden af psoriasis. Hyppig stress kan forvære din psoriasis. Få masser af hvile og se på mulighederne for afstressning dagligt. Åndedrætsøvelser, der anvendes i både yoga og meditation, kan hjælpe med at forbedre stressniveauet og forbedre dit syn på livet.

Du kan også opleve, at psoriasis bliver værre, når du spiser bestemte fødevarer.

 • Højt fedtindhold
 • Mejeriprodukter
 • Fed mad og
 • Fedtholdigt kød

Er alle fælles syndere.

For de bedste resultater med Argan olie mod psoriasis, fokuser ligeledes på fedtfattig og afbalanceret kost.

Læs også om: Mandelolie til hår, hud og ansigt - E vitamin olie

Udgivet den 2018-07-12 Af Jonas Ghiyati Home 1 8238
Tag: psoriasis

1 Kommentar

 • Mads

  Mads 2018-05-27 Svar

  Hej :-)
  I min søgen efter noget til psorasis på underarme og skinneben er jeg kommet ind på jeres side. jeg er dog lidt i tvivl angående hvilket produkt jeg evt. skulle bestille.
  Min psorarsis startede 28.07.12 efter at have været mildt sagt meget tæt på et lynnedslag. Blev kastet flere meter baglæns. Min læge fejltolkede det og sendte mig på kraftig pencilin i to gange tre uger. Dette stoppede da hun indkaldte en anden læge i huset, som mente at det var psorasis. Herefter kom jeg til hudlæge som udskrev noget kraftig stereoidcreme. Dette fik det til at eskalere til begge arme og underben. Jeg er herefter ophørt med at konsultere lægeverdenen.....
  Det kan være helt forsvundet i perioder. Dog kan jeg godt genkende jeres beskrivelse af stressfaktorens indflydelse.
  Alt godt og mange hilsner
  Mads

Skriv din kommentarSkriv dit svar