Myter om Argan Olie

Myter om Argan Olie

Argan Olie er en af ​​de mest betroede løsninger til skønhed og kropspleje. Indtil nu er der ingen modstridende fakta om dens væsentlige rigdom på vitaminer og mineraler. Flere og flere kliniske undersøgelser indrømmer Argan Oliens naturlige og yderst værdsatte egenskaber til hud, hår og negle.

Ikke desto mindre er der stadig myter, der kan gøre dig forvirret over det flydende guld. For at give dig specifikke myter om økologisk Argan Olie, er der her er et par udsagn:

Argantræet vokser ikke andre steder end Marokko

Kerne fra Argantræet kommer primært fra Marokko, men det betyder ikke, at Argantræer ikke vokser andre steder. Det har vist sig, at Argantræer også kan vokse i Mexico og Algeriet. Men bemærk, at Argantræer der bærer frugt, som giver kerner til den økologiske Argan Olie, kun kan findes i Marokko.

Arganekstrakt findes kun i form af olie

Selvom den mest populære form for organisk Argan er olie, kan du også finde den meget effektive Argan i andre produktvarianter. Det kan gøres til sæber, kosttilskud, , pastaer og cremer blandt mange andre. Dette kan bevises ved, hvordan mange marokkanske kvinder udnytter økologisk Argan Olie i deres daglige skønhedsrutine.

Argan Olie er ikke sikker, fordi den kommer fra affald af geder

Det er almindeligt accepteret af marokkanske folk at bruge nøden der kommer fra geder til udvinding af Argan Olie. Dette er fordi, gede-indvolveringen i udvindingen af Argan Olie aldrig har været skadelig, da udelukkende nøddens skal kommer i kontakt med geden, men derimod aldrig selve kernen. På grund af den store efterspørgsel af Argan Olie, er gederne dog ikke velkomne i Arganplantager længere, da de ikke gavner produktionsprocessen. Det er idag kvinderne der plukker frugterne og sørger for at forberede kernen til produktion af økologisk Argan Olie.

Argan Olie vil ikke gavne hele kroppen

Som altid sagt er økologisk Argan Olie gavnlig for hele kroppen. Mange mennesker tror ikke på det, men det flydende guld kan anvendes på hud, hår, negle samt resten af kroppens dele. Argan Olien kan både fugte, eksfoliere, tone, fodre, behandle og beskytte. Der er intet en økologisk Argan Olie ikke kan gøre for skønheden og beskyttelsen af kroppens velvære.

Argan Olie må ikke anvendes til madlavning

Argan Olie findes i 2 slags; Argan Olie til madlavning og Argan Olie til kosmetik. Forskellen på disse to olier er, at kernerne bliver koldpressede, når det er til kosmetiks brug, hvorimod man rister kernerne før de bliver presset, hvis olien skal bruges til madlavning. Læs mere om forskellen på Argan til madlavning og Argan til huden!

Argan Olieprodukter er alle sikre

Ikke alle Argan Olieprodukter er sikre. Der er stadig dem, der indeholder konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og dufte. Disse olier kan skade din krop, hvis de bliver brugt flere gange. Se her forskel på ægte og falsk Argan Olie Myterne ovenfor er blevet aflivet af eksperter i lang tid. Det er nu din tur til at gøre det samme. Ved at gøre dette vil du ikke længere have forbehold i at bruge produktet til skønhedsformål.

Udgivet den 2018-11-15 Af Jonas Ghiyati Home 0 4290

Skriv din kommentarSkriv dit svar