Argan Olie til ansigtet som anti-aging der modvirker rynker

Argan Olie til ansigtet som anti-aging der modvirker rynker

Kun få mennesker er fortrolige med fordelene ved brugen af Argan Olie til ansigt og krop. Argan Olie er kendt som den ultimative anti-aging, når den bliver brugt i sin rene form. 100% ren Argan Olie indeholder vitamin E og umættede fedtsyrer, der afhjælper hudproblemer, såsom rynker og ældning af huden, akne og tør hud.

Hvordan bruger du Argan Olie?

Argan Olie til ansigtsbehandlinger kan anvendes direkte på huden som enhvert andet hudplejeprodukt. Det kræver dog nogle forberedelser før påføring. Den korrekte procedure øger chancerne for at opnå en maksimal udnyttelse af olien til ansigtet.

Følgende procedure skal følges, når du anvender ArganOlie til ansigtet:

  • Start med at rense dit ansigt med en mild/naturlig sæbe og dup det med en klud. Det er vigtigt at huske på, at Argan Oliens fordele maksimeres, når det anvendes på fugtig hud, og ikke helt tør hud.
  • Tag et par dråber Argan Olie, varm den mellem hænderne og massér den forsigtigt på ansigtet og halsen i cirkulære bevægelser. Med et moderat tryk, masser de områder, der indeholder rynker og fine linjer.
  • Lad Argan Olien virke i ansigtet og på andre behandlingsområder i et par minutter, indtil ansigtet har absorberet al olien. Du kan derefter følge op med din sædvanlige hudpleje rutine.

Fordele ved anvendelse af Argan Olie til ansigt:

Fugtighedscreme til ansigtet - Argan Olie til ansigtsbehandlinger indeholder en ingrediens kaldet sterolins. Sterolins kan fremme cellestofskiftet og hjælpe din hud med at bevare mere fugt, hvilket gør den sundere og mere smidig.

Akne og ar fra akne - Da Argan Olie regulerer produktionen af ​​sebum, der forårsager akne, kan olien anvendes til at reducere yderligere udbrud. Argan Olie indeholder også antioxidanter, der hjælper med at fjerne beskadigede celler og hjælpe nye med at vokse, hvilket medhælper til at fjerne ar fra akne.

Anti-aging - Når olien anvendes i ansigtet, gavner anti-oxidanterne i Argan Olien huden ved at forebygge oxidative skader fra miljøforurening og UV-stråling. Tocopheroler og fedtsyrer, såsom linolsyre i olien, bekæmper frie radikaler og forbedrer elasticiteten og cellestyrken i ​​ansigtet

Makeupfjerner - Olien kan også fungere som en sikker og effektiv makeupfjerner. Især under fjernelse af øjenmakeup, såsom eyeliner og mascara, fordi det ikke gør ondt og svier, hvis det kommer i direkte kontakt med øjnene.

Fordele ved Argan Olie til forskellige hudtyper:

Tør hud - Argan Olie hjælper med at stimulere hudens evne til at bevare fugt og derfor mindske tør hud. Udover at fugte huden kan olien også reducere kløe og afskalning. Tør hud producerer ikke nok sebum og kan af den grund ikke holde huden fugtig. Argan Olie arbejder derfor med at afbalancere talgproduktion i huden.

Følsom hud - Da Argan Olie er 100% naturlig, skåner den følsom hud. Den kan afhjælpe hudproblemer, såsom eksem, psoriasis, dermatitis, og rosacea, der normalt er forbundet med denne hudtype. Oliens helbredende egenskab skyldes dens indhold af anti-inflammatoriske midler, såsom antioxidanter og vitamin E.

Fedtet hud - Fedtet hud producerer mere talg end nødvendigt for at kompensere for den manglende fugt og kan derfor forårsage akne. Behandlinger med Argan Olie giver den nødvendige fugt til fedtet hud, således at produktionen af sebum falder. Som det også er nævnt ovenfor afbalancerer Argan Olie talgproduktionen i huden.

Kombineret hud - Kombineret hud er et symptom på en tilstand kendt som seborrhea, hvor nogle dele af ansigtet, såsom næse og pande er fedtet, mens de øvrige dele er tørre. Argan Olie hjælper huden med at afbalancere mellem de tørre og fedtede områder i ansigtet.

arganolie til ansigt

Når du foretager et køb af Argan Olie, er det en god idé at holde dig væk fra blandet Argan Olie, fordi den kan skade huden. Når du begynder at bruge Argan Olie til ansigtsbehandlinger, så sørg for at være særlig opmærksom på, hvordan din krop reagerer, da nogle mennesker kan udvikle en allergisk reaktion overfor olien. Derfor anbefaler vi altid at bruge Argan Olie på et lille område af armen først, før du bruger arganolie til ansigtet.

Læs også om: Mandel olie til hud, hår og ansigt - Arganolie shampoo

Udgivet den 2018-12-15 Af Jonas Ghiyati Home 0 7179

Skriv din kommentarSkriv dit svar