Kom af med strækmærker med Argan Olie

Strækmærker, i lægmands sprog, de små hvide linjer omkring taljen, hofterne, arme, lår og mave, der ser ud, som om huden er blevet strukket og aldrig blevet normal igen.

Strækmærker

Kvinder får strækmærker hovedsageligt efter graviditet eller efter at have tabt sig massivt. Mange kvinder tænker netop om disse strækmærker som et problem, og de føler, det ødelægger udseendet af deres hud. 

Før du kender kuren mod strækmærker med Argan Olie, bør du forstå problemet mere i dybden.

Som nævnt før, kommer strækmærker normalt, når man tager noget vægt hurtigt på, eller når man efterfølgende taber sig hurtigt. Det kan ske på grund af en eller flere af disse grunde:

  • Graviditet
  • Bodybuilding
  • Vægtøgning
  • Spurt

Blandt disse er strækmærker, der opstår grundet graviditet, de mest almindelige, da de fleste går gennem denne fase en eller flere gange i løbet af livet.

Under graviditet tager kvinder en masse kilo på hurtigt og bevarer denne vægt i en lang en periodeMenneskelig hud er naturligvis meget elastisk, men har sin begrænsning. Når elastisiteten når sin grænse, bryder huden fra hinanden. Som et resultat af dette elastisitets sammenbrud, kommer der fine streger på huden. Disse fine linjer kaldes strækmærker.

Fænomenet strækmærker forekommer i det midterste lag af huden, kaldet dermis. Dermisvæv under huden kan rives fra hinanden som følge af hurtig stræk og dermed skabe strækmærker eller ar.

Her er løsningen mod uønskede strækmærker:

Start behandling af strækmærker nu

Argan Olie - strækmærkernes viskelæder

Argan Olie er enormt populært som et forebyggende og helbredende kosmetisk produkt mod strækmærker. Det er en meget let gennemtrængelig og optagelig olie, der efterlader en silkeblød fornemmelse. Argan Olie er rig på antioxidanter. Argan Olie er naturligt formuleret til at arbejde i synergi med andre væsentlige komponenter til hurtigt at reducere strækmærker. 

Hvad ellers bruges argan olie til?

Det er meget bedre at forebygge mod strækmærker end at helbrede dem, og regelmæssig anvendelse af Argan Olie under graviditeten, sørger for at huden bevarer sin elasticitet. Dette forhindrer nedbrydningen af væsentlige strukturelle proteiner, som collagen og elastin. Argan Oline hjælper også huden med at se yngre ud ved den naturlige regenerering af elastin og kollagen på celleniveau.

Årsag til virkningen af Argan Olie, er at koncentrationen af linolsyre i Argan Olie er flere gange højere end i olivenolie. Dens høje indhold af fedtsyre har en meget central rolle i bevarelsen af ​​celleintegritet - Jo højere celleintegritet, jo højere elasticitet vil der være i ​​huden.

Det skal også nævnes, at det høje indhold af tocopheroler i Argan Olie giver mulighed for, at huden sikrer sig mod reaktivitet af frie radikaler. Det er en stor anti-stressfaktor, og dermed bevarer huden integriteten og elasticiteten og er naturligt beskyttet mod oxidation. Opstramning af huden er afhængig af denne elasticitet.
Argan Olie jævner også misfarvning af huden som følge af strækmærker.

Køb Argan Olie nu

Vi er sikre på, at du med Argan Olie har fundet den bedste behandling mod strækmærker!

Udgivet den 2016-04-16 Af Jonas Ghiyati Home 0 6822

Skriv din kommentarSkriv dit svar