Kom af med strækmærker med Argan Olie

Strækmærker, i lægmands sprog, de små hvide linjer omkring taljen, hofterne, arme, lår og mave, der ser ud, som om huden er blevet strukket og aldrig blevet normal igen.

Strækmærker

Kvinder får strækmærker hovedsageligt efter graviditet eller efter at have tabt sig massivt. Mange kvinder tænker netop om disse strækmærker som et problem, og de føler, det ødelægger udseendet af deres hud. 

Før du kender kuren med Argan olie mod strækmærker, bør du forstå problemet mere i dybden.

Som nævnt før, kommer strækmærker normalt, når man tager vægt hurtigt på, eller når man efterfølgende taber sig hurtigt. Det kan ske på grund af en eller flere af disse grunde:

 • Graviditet
 • Bodybuilding
 • Vægtøgning
 • Spurt

Blandt disse er strækmærker, der opstår grundet graviditet, de mest almindelige, da de fleste går gennem denne fase en eller flere gange i løbet af livet.

Under graviditet tager kvinder en masse kilo på hurtigt og bevarer denne vægt i en lang en periodeMenneskelig hud er naturligvis meget elastisk, men har sin begrænsning. Når elastisiteten når sin grænse, bryder huden fra hinanden. Som et resultat af dette elastisitets sammenbrud, kommer der fine streger på huden. Disse fine linjer kaldes strækmærker.Olien både forebygger og behandler strækmærker.

Fænomenet strækmærker forekommer i det midterste lag af huden, kaldet dermis. Dermisvæv under huden kan rives fra hinanden som følge af hurtig stræk og dermed skabe strækmærker eller ar.

 • Løsningen mod uønskede strækmærker:

Start behandling af strækmærker nu

Argan Olie - strækmærkernes viskelæder

Argan Olie er enormt populært som et forebyggende og helbredende kosmetisk produkt mod strækmærker. Det er en meget let gennemtrængelig og optagelig olie, der efterlader en silkeblød fornemmelse. Argan Olie er rig på antioxidanter. Argan Olie er naturligt formuleret til at arbejde i synergi med andre væsentlige komponenter til hurtigt at reducere strækmærker med olie. 

Hvad ellers bruges argan olie til?

 • Det er nemmere at forebygge, med olie mod strækmærker end at helbrede dem

Regelmæssig anvendelse af Argan Olie under graviditeten, sørger for at huden bevarer sin elasticitet. Dette forhindrer nedbrydningen af væsentlige strukturelle proteiner, som collagen og elastin. Argan Oline hjælper også huden med at se yngre ud ved den naturlige regenerering af elastin og kollagen på celleniveau.

 • Årsag til virkningen af Argan Olie

Koncentrationen af linolsyre i Argan Olie er flere gange højere end i olivenolie. Dens høje indhold af fedtsyre har en meget central rolle i bevarelsen af ​​celleintegritet - Jo højere celleintegritet, jo højere elasticitet vil der være i ​​huden.

Det skal også nævnes, at det høje indhold af tocopheroler i Argan Olie giver mulighed for, at huden sikrer sig mod reaktivitet af frie radikaler. Det er en stor anti-stressfaktor, og dermed bevarer huden integriteten og elasticiteten og er naturligt beskyttet mod oxidation. Opstramning af huden er afhængig af denne elasticitet.

 • Olie mod strækmærker jævner også misfarvning af huden som følge af strækmærker.

se tilbud på argan olie

Vi er sikre på, at du med Argan Olie har fundet den bedste olie behandling mod strækmærker!

Udgivet den 2018-08-16 Af Jonas Ghiyati Home 1 11196

1 Kommentar

 • Jonas Ghiyati

  Jonas Ghiyati 2016-02-09 Svar

  Tak for et godt indlæg.
  Jeg kan kun bekræfte at argan olie hjælper med at reducere strækmærker. jeg har brugt den efter min første graviditet med stor resultat. i min anden graviditet, har jeg brugt den under graviditeten, hvilket betød at jeg slap helt for at få strækmærker. fantastisk...

Skriv din kommentarSkriv dit svar