Æteriske olier er wellness for hele kroppen

En perfekt blanding af fugtgivende og nærende vitaminer og fine æteriske olier er opskriften på den bedste wellness.

Brug argan oliens skønne egenskaber som den perfekte afslutning efter en tur i bruseren eller i badekarret. Indholdet af æteriske olier stimulerer dannelsen af collagen og styrker hudens spændstighed. Massér de æteriske olier blødt ind i huden og mærk, hvordan hele kroppen slapper af. Det er ren balsam for krop og sjæl.

Æteriske olier fra argan frøet er 100% naturlige olier uden tilsætning af andre stoffer. De er derfor koncentrerede og anvendes dråbevis eller i meget små mængder. Æteriske olier bruges ikke ufortyndet på huden, men fortyndes med f.eks. vegetabilsk olie til krops- og massageolie. De anvendes i næsten alle former for aromaterapi og naturkosmetik.

Lækker luksus

Argan olien fra billig-argan.dk er afslappet velvære med æteriske olier, der hurtigt trænger ind i huden og ikke efterlader en fedtet fornemmelse. En lækker luksus til hverdagens personlige pleje – og til rimelige priser.

Her er kun den reneste form for æteriske olier, som du kan ønske dig. En nærende og plejende eliksir, som du kan anvende alle døgnets 24 timer

Læs mere om: Økologisk hudpleje - e vitamin olie - olie til hår - olie til hud