Argan Olie

Argan Oliens plejende egenskaber har været kendt af de marokkanske kvinder i århundreder. Og Argan Olie virker som den rene serum på både krop og sjæl.

Hemmeligheden bag Argan Olie:

Inden for de sidste ti år er Argan Olie kommet i høj kurs hos kosmetologer, frisører og helseforretninger i Danmark. Det skyldes, at Argan Olie er sprængfyldt med antioxidanter, E-vitamin og gavnlige Omega fedtsyrer. Alt det, som sætter gang i kroppens og hudens celler.

Derfor er Argan Olie blevet udråbt til vor tids mirakelmiddel inden for naturlig skønhedspleje.

Et faktum, som de marokkanske kvinder længe har bevaret som deres hemmelighed. De plukkede nødderne fra det sjældne Argan træ, udvandt olien og brugte den mod en lang række sygdomme – men de fandt også ud af at bruge Argan Olie som et højt skattet skønhedsserum til hud, hår og negle.

Se her, hvad Argan Olie kan gøre for dig:

Argan Olie er kendt for sin cellefornyende effekt, der nærer i dybden og forbedrer regenereringen. Det er kort sagt naturens opskrift på sund skønhedspleje. Essentielle egenskaber, har bevirket, at Argan Olien de senere år har vundet indpas hos de store kosmetikfirmaer og er i meget høj kurs hos førende skønhedseksperter.

Du behøver dog ikke betale en formue for det flydende guld fra Marokko. Du kan få nøjagtig samme effekt ved at bruge Argan Olie fra billig-argan.dk. Vi fører en 100 % ren og økologisk Argan Olie til en meget fornuftig pris.

Læs mere om: Økologisk hudpleje - Æteriske olier - e vitamin olie - olie til hår - olie til hud