En hjælpende hånd til huden med argan olie

Inden for hudpleje er argan olie helt unik, fordi den virker talgregulerende og derfor kan anvendes til alle hudtyper. Den vil nemlig mindske fedtproduktionen i en fedtet hud og øge fedtproduktionen i en tør hud.

Samtidig sætter argan olien gang i hudens celleaktivitet og har en opstrammende og sammentrækkende virkning i stil med en anti-aging creme. Argan olien hjælper med at forbedre hudens elasticitet og fasthed og modvirker aldersforandringer.

Brug argan olien dagligt og opnå en glattere, fastere og mere ensartet hud. Olien er også formidabel til den tørre vinterhud og den sarte hud på brystet, der ofte ældes hurtigere.

Sådan bruger du argan olie på din hud

Tag en lille smule argan olie i hænderne og dup et par dråber på de steder, hvor du vil smøre dig. Masser olien godt ind i huden, den trænger hurtigt ind og virker ikke fedtet. Du kan bruge argan olie i ansigtet og over hele kroppen, og du skal ikke bruge ret meget af gangen.

Olien med de gode hud egenskaber

Udover at virke effektivt mod dehydrering, fine linjer og rynker, har argan olien også vist sig yderst gavnlig mod pigmentpletter, strækmærker og arvæv. Men her stopper det tilsyneladende ikke.

Argan olie har også vist sig effektivt mod eksem, betændelse, acne, insektbid og meget mere.

Her finder du den rene, ægte argan olie med alle de gode egenskaber. 100 % økologisk og naturlig pleje af din hud.

Læs mere om: Økologisk hudpleje - Æteriske olier - e vitamin olie - olie til hår