Alle hårtyper har godt af argan olie

Argan olie er perfekt pleje til alle typer hår, fordi dens genopbyggende Omega fedtsyrer, antioxidanter og E-vitamin styrker hårets naturlige barriere og tilfører masser af fugt.

Argan olie giver næring til tørt, slidt og farvet hår, samtidig med at hårets naturlige barrierer bygges op på ny. Argan olie er ideel til at genopbygge skadet hår og skånsom til at behandle irriteret hovedbund, skæl, eksem og meget mere.


Når du starter med at behandle dit hår med argan olie, vil du opleve, at dit hår i løbet af ganske få dage bliver meget blødt og får en flot og naturlig glans. Håret får også meget mere fylde, og du kan til og med bruge olien til at style dit hår med.

Sådan bruger du argan olie i dit hår

Brug de marokkanske kvinders hemmelighed og få et sundt, stærkt og silkeblødt hår. Kom argan olie i dit hår 20 minutter før hårvask. Eller brug olien efter vask som en leave-in hårkur.1 af de gyldne dråber er rigeligt, så olien er drøj i brug.


Anvend en 100 % naturlig og økologisk argan olie fra Marokko, og opnå det bedste resultat. Den ægte vare kan du få hos billig-argan.dk til en fornuftig pris. Og olien er selvfølgelig uden parabener og parfume. Her er der tale om et helt rent naturprodukt.

Læs mere om: Økologisk hudpleje - Æteriske olier - e vitamin olie - olie til hår - olie til hud