E-vitamin olie forynger huden

Argan olie er fyldt med E-vitaminer, der forebygger tør og glansløs hud, leverpletter, hårtab, skæl og mange andre skavanker.

E-vitamin olie bruges i stort omfang i skønhedsindustrien i cremer, lotions, serum, shampoo, conditioner og meget mere.

Det skyldes E-vitaminets gavnlige egenskaber som et stærkt antioxidant, der mindsker cellernes forældelsesproces og virker opstrammende på huden.


Vitamin e olie er lækker luksus til dit ansigt, hele din krop og hele dit personlige velvære.


Naturlige E-vitaminer

Der er ingen grund til at bruge formuer på dyre cremer med E-vitamin olie, for hos billig-argan.dk kan du få E-vitamin olien i sin mest naturlige form: Nemlig som vores 100 % rene og økologiske argan olie fra Marokko.

Vitamin E olie, er i realiteten en antioxidant, der kan gå ind atog forhindre frie radikaler i at brede sig i kroppen. Ofte samarbejder E godt sammen med Vitamin C, samt en lang række essentielle mineraler.

Alfa-tokoferol, som er den vigtigste variant af E-vitamin, er et fedtopløseligt stof, der fungerer som en kraftig antioxidant.

Man kan generelt sørge for en bedre optagelse af vitaminet, hvis det indtages sammen med nogle fedtsyrer. Her er de sunde fedtsyrer naturligvis de bedste valg. Der er dog også visse varianter af Vitamin E, som er vandopløselige. Disse benyttes ofte som tilsætning i madvarer.

E-vitamin olie fugtiggør hud og hår

Et af de største formål med E-vitamin er at fugtiggøre huden. Med andre ord: Lider du af tør hud, så kan det være en god idé at benytte sig af en olie som denne. Selv hvis du ikke har tør hud, bør der alligevel være rigeligt med fordele at finde. For eksempel kan huden simpelthen komme til at se renere og mere smidig ud ved regelmæssig brug.

Det gælder særligt for ansigtshuden, men du kan også sagtens benytte den andre steder på kroppen. Oplagte steder kunne være hænderne og fødderne, som ofte har det med at blive tørre naturligt. Særligt om vinteren, men for mange er det faktisk et problem hele året rundt. E-vitaminolie er potentielt en kur, der kan gøre en ende på tørhedproblemer.

Hvorfor er E-vitaminolier så populære?

Det er et videnskabeligt faktum, at E-vitamin spiller en stor rolle for menneskets overordnede helbredsmæssige tilstand.

Man ved ligeledes, at E-vitamin er vigtigt for hud og hår. Derfor kan vitamin e olie bruges til mere specifikke (lokale) formål som f.eks. hårpleje og hudpleje – og dette er årsagen, at nogle mennesker anvender E-vitaminolie som plejeprodukt.

  • Inden for hudplejen anvendes E-vitaminolie især til at opstramme huden, mindske rynker, reducere ar efter akne mv.
  • Inden for hårplejen bruger man E-vitaminolie til at give håret mere styrke, glans og liv samt til at afhjælpe tørhed i håret. Spaltede spidser og andre hårskader kan også behandles med olien.

Læs mere om: Økologisk hudpleje - Æteriske olier - e vitamin olie - olie til hår - olie til hud