Ren argan olie bygger på fairtrade

Argan træet findes kun i Marokko. Derfor skal du undlade at købe argan olie, der er fremstillet andre steder. Det er nemlig ikke 100 % ren argan olie.


Argantræet kan blive flere hundrede år gammelt og vokser kun ganske få steder i Marokko. Træet får flotte, grønne frugter og inden i frugten er der en nød, der indeholder 2-3 små frø. 

Ren Moroccan argan olie udvindes fra disse frø. Bag produktionen af den rene argan olie står en række kvindekooperativer, der bygger på fairtrade princippet og har betydet en væsentlig højere levestandard for mange marokkanske familier.


Ren Argan olie er en bæredygtig tanke

Arganista.dk importerer direkte fra Marokko og støtter samtidig et stort projekt om at skabe flere arbejdspladser til kvinderne i den pågældende region. Vores argan oil er certificeret, som én af de få i Danmark.

Derfor kan du være sikker på, at vores argan olie er 100 % ren, økologisk – og naturligvis helt uden tilsætningsstoffer, parabener og parfume. Ren argan olie er koldpresset og filtreret og har et højt indhold af både enkelt- og flerumættede fedtsyrer, E-vitamin og linosyre.

Alle de gode egenskaber, som gavner din hud, dit hår og dit velbefindende.

Læs mere om: Økologisk hudpleje - Æteriske olier - e vitamin olie - olie til hår - olie til hud