Næsten alle har oplevet en solskoldning mindst én gang og ved hvor ganske smertefuld dette er især efter lang tid i solen.

Med 100 % Ren Argan Olie, bliver dette en saga blot!

Blandt de store eksterne faktorer der aldre huden, er solens UV-stråler. Solbadning, på uhensigtsmæssige tidspunkter, understreger kraftigt hudens skader - i de fleste tilfælde - dens tørhed og betændelse, der ville kræve solskoldning behandling.
Der er en del solcremer, der tager kampen op mod disse faktorer, men der er ingen garanti for eventuelle bivirkninger af de supplerende kemikalier i dem.
I dette tilfælde - som i de fleste andre tilfælde – har naturlige produkter igen og igen vist sig, at de er de bedste i spil!

En af
de mest udbredte og anbefalede løsning er ren og naturlig Argan olie.

Ikke alene er olien en all-rounder pleje for din hud, men den indeholder også en naturlig beskyttelse. Det giver en effektiv skjold mod de farlige resultater af solens UV-stråler.
Takket være dens naturlige og meget aktive antioxidanter, har Arganolie vist bemærkelsesværdige resultater, der handler om at fjerne virkningen af
frie radikaler. Det gør ikke noget, hvis de kommer fra solens UV-stråler, forurening eller andre daglige omkringliggende faktorer.

Man skal dog blot være opmærksom på at 100 % Ren Argan Olie ikke kan erstatte solcremen, da olien ikke indeholder factor. Derfor er solcremen en vigtighed.

Argan olie giver en uforlignelig solbrændt farve, da den understøtter melaninproduktionen og hjælper med at fjerne det yderste lag af død hud der skjuler hudens glød.


For at bruge 100 % Ren Argan Olie, som en solskoldning behandling, blot forsigtigt massere det sol forbrændte område med 100 % Ren Argan Olie og lad det arbejde natten over.
Afhængigt af graden af solskoldning, vil 100 % Ren Argan Olie hurtigt hjælpe med at helbrede den ømme hud og reparere evt. hudskader

Læs mere om: Økologisk hudpleje - Æteriske olier - e vitamin olie - olie til hår - olie til hud