Argan olie er en effektiv middel til behandling af både tør og fedtet hudbund. For at dette kan lykkes skal du bruge 100% ren Argan Olie. Argan Olie fra Argan Marked er 100% ren og økologisk, uden Parabener eller tilsætningsstoffer.

10 måder at bruge økologisk Argan Olie i dit daglige liv:

1. Fugtighedscreme

Efter ansigtsvask morgen og / eller aften, masser et par dråber Argan olie direkte på dit ansigt og hals. Da Argan betragtes som en tør olie, absorberes den hurtigt og er ikke fedtet. Hvis du ønsker at bruge det som et serum, skal du blot anvende din natcreme efter olien er absorberet ind i huden.

2. Fugtgivende

Tilføj et par dråber Argan olie til din favorit skintonic til at fugte og tone på samme tid. Du kan lave din egen toner ved at tilføje et par dråber Argan olie til Rose eller Appelsin Blomstervand.

3. Foryngende Ansigtsmask

Tilføj et par dråber Argan olie til din butik-købte maske. Alternativt kan lave din egen maske ved at blande 1 spsk. citronsaft, 3 tsk. af græsk yoghurt, 1 spsk. honning og 3 dråber Argan olie i en skål. Påfør på et rent, tørt ansigt og lad den virke i 10 minutter. Skyl af med varmt vand.

4. Eksfolierende Læbe Scrub og fugtighedscreme

For at glatte og fugter dine læber, skal du tilføje et par dråber Argan olie og vanille ekstrakt til fint brunt sukker. Masser læber let ved hjælp af cirkulær bevægelse og skylles væk.

5. Glød til ansigt

Tilføj en dråbe eller to af arganolie til din foundation, bronzer eller tonet fugtighedscreme for at få en dugfrisk, lysende glød.


6. ”Leave-in” Conditioner

Tilsæt et par dråber Argan Olie i håret efter badet, mens dit hår er stadig fugtigt. Husk spidserne og hovedbunden. Det er specielt nærende, hvis dit hår er tørt fra daglig brug af en føntørrer, glattejern eller krøllejern.


7. Hår Styling

Når dit hår er tørt, brug olien som et styling produkt ved at tilsætte nogle dråber Argan olie til dine håndflader hånd. Gnid dine hænder sammen og køre fingrene gennem håret for at skabe glans og tæmme krus. Du behøver kun en lille mængde. Det rækker langt.

8. ”Overnight” Hår Behandling

Masser en generøs mængde af Argan Olie i dit hår, spidser og hovedbund. Pak dit hår ind i et håndklæde og lad det sidde, mens du sover. Næste morgen, vasker du dit hår, og du vil have bløde lokker.


9. Blødgøring af Neglebånd og Hæle

Masser et par dråber Argan Olie ind i dine neglebånd for at blødgøre, fugte og fremme negle vækst. Anvend som en ”natten-over” behandling for at pleje sprukne hæle, ved at masser en god mængde olie ind i dine fødder og tæer. Dæk med sokker og vågne op til smidige fødder.

10. Krop og Bade Olie

Tilføj et par dråber Argan Olie direkte på huden, i badet eller i din bodylotion. Det er helt sikkert at bruge på en baby og hjælper med at minimere strækmærker på en gravid mave.