Argan Oil (Argania Spinosa kernel oil)

Argan oil bliver ofte kaldet "flydende guld" og er et økologisk produkt udvundet af kernerne fra Argan træet, som vokser i sydvest Marokko. Det er ekstremt rig på gavnlige næringsstoffer, herunder fedtsyrer og vitamin E. Dens egenskaber gør det særligt gavnligt for hår og hud, hvilket gør det til et populært kosmetisk valg for mange berømtheder. Her er nogle af de mest almindelige anvendelser. 

Argan oil er mest almindeligt anvendt som fugtighedscreme til at fugte og blødgøre huden. Med sin høje vitamin E og fedtsyreindhold, er Argan oil det ideelle produkt til at give huden et naturligt løft. Det absorberes nemt og er ikke-fedtet og ikke-irriterende, hvilket gør det til en stor naturlig fugtighedscreme.

Den er let at bruge over hele kroppen, herunder ansigt og hals. Du skal blot masser et par dråber ind i huden ved hjælp af blide gnide bevægelser, som du ville bruge ved enhver ansigt og bodylotion.

Argan oil gør håret blødere, mere silkeagtigt og skinnende. Det er den ideelle hårbalsam og det kan endda hjælpe med at behandle spaltede spidser og tæmme kruset hår. At bruge Argan oil til håret er ekstremt let.

Argan Oil som Anti-Aging

Ikke alene Argan oil fungere som en effektiv fugtighedscreme, kan det også give huden en ungdommelig glød og reducere synligheden af rynker. Dens antioxidant effekt gør Argan oil til det ideelle anti-aging produkt. Den genopretter elasticitet og efterlader huden strammere og blødere.

Den bedste måde at anvende Argan oil for at opnå den mest anti-aging effekt, er at massere et par dråber ind i dit ansigt og hals før seng. Det fungerer som en fugtighedscreme og Anti-Aging i ét.

Argan Oil mod tør hud

Mennesker, der lider af tør hud eller hudsygdom såsom eksem, som kan efterlade huden rå, skællende og kløende vil få stor gavne af argan oil. E-vitamin og fedtsyrer i Argan oil er fremragende til at reparere beskadiget hud og forsyne den med næringsstoffer, som vil forhindre yderligere tørhed og irritation. Argan oil indeholder også ingredienser, der lindrer huden. Anvend en lille mængde oil direkte til plagede hud og masserer forsigtigt kan yde nødhjælp og fremmer heling.

Argan Oil mod Akne

Hvor mange olier og fugtighedscreme kan forværre hudsygdomme såsom akne, beroliger Argan oil faktisk plaget hud og fremmer heling. Akne er ofte resultatet af fedtet hud. Da Argan oil er ikke-fedtet, det hjælper til at balancere huden ved at give naturlig fugtighed. Argan oil indeholder også antioxidanter, der hjælper med at helbrede beskadigede hudceller og reducere inflammation.

Beskyttelse og Healing med Argan Oil

Antioxidanterne i Argan oil er generelt gavnligt for helbredelse af hud, der er irriteret, revnet, beskadiget eller endog brændt. Den anvendes bedst forebyggende mod tør eller øm hud, men det kan også anvendes til at fremskynde heling. Dens egenskaber omfatter reducering af inflammation, smerte beroligende og helbredende.

Udjævning et par dråber Argan oil i ømme eller beskadiget hud hjælper til at fremskynde helingsprocessen.

Gravid med Argan Oil

Strækmærker er et problem for mange gravide kvinder, men Argan oil er den ideelle beskyttelse mod strækmærker og rynket hud efter fødslen. Argan oil forøger elasticiteten af huden på grund af dens store vitamin E indhold.
Argan oil er også en god idé for at holde hud og hår blødt, sundt og hydreret under graviditet.

Argan Oil til behandling af fødder, hænder og negle 

Argan oils blødgørende egenskaber er ideelle til skøre negle, tørre hænder og revnet, hård hud på fødderne. Den fugter og blødgør huden og efterlader hænder og fødder smidig og blød og negle stærke og sunde. 

Argan Oil som fugtighedscreme til læberne

Især i koldt eller tørt vejr, kan læber let blive ømme, tørre og revnet. Argan oil er det ideelle produkt for at sikre at dine læber forbliver bløde og smidige.

 

Få Argan oil nu!

Læs mere om: Økologisk hudpleje - Æteriske olier - e vitamin olie - olie til hår - olie til hud