Dermaroller eller Derma Roller 

Hvad er en Dermaroller?

Dermaroller er en utrolig anordning, som naturligt øger niveauet af Kollagen og elastin i din hud. Strækmærker, rynker, ar og ujævn hud, er alle på grund af mangel af kollagen - så ved at bruge en Derma Roller kan du erstatte collagen og derved hjælpe huden til forny sig på et kosmetisk plan.

Brug en Derma Roller til:

Behandling og fjernelse af strækmærker
• Fjernelse af acne ar
• Anti Rynke behandling / Anti Aging
• Hårtab Behandling
• Fjernelse af kirurgisk ar
• Cellulitis behandling og Cellulitis Reduktion

Køb din Dermaroller her

Hvordan ser en Derma Roller ud?

En Derma Roller er en simpel håndholdt valse, som har kirurgisk stål mikronåle, der er i stand til at skille porerne fra det øverste lag af huden uden at beskadige det. Porerne i huden lukkes igen efter ca. en time, men i denne periode er huden i stand til at absorbere olier, hudcremer og lotions langt mere effektivt. Denne proces er kendt som kollagen induktionsbehandling eller CIT.

Billedet nedenfor viser en forstørret afbildning af valsen. Mikronålene på rullen er kun 1 millimeter lang (vi lagerfører i 0,5 mm og 1,0 mm-enhed og begge enheder findes både i guld-look og sølv-look), så alt hvad du føler er en kildrende fornemmelse, når du bruger Derma Roller.

Mikro-needling (også kendt som CIT eller kollagen induktionsbehandling) er en stadig mere almindelig kosmetisk procedure som er enkel og let nok for dig at bruge selv derhjemme. Faktisk har det meget lignende resultater til laserbehandling, kemiske peelinger og derma-brasion, men er betydeligt mindre skadende og kun til en brøkdel af prisen. Selv stjernerne i Hollywood bruger Derma Roller behandlinger til at forynge og lette deres hud.

Hvordan bruger du en Derma Roller?

Brugen af Derma Roller er en meget simpel proces, og kan nemt udføres i dit eget hjem. Brug forsigtigt Derma roller på det berørte område, mens du trækker huden med den ene hånd. Når du bruger Derma Roller, skal du ændre retningen for at skabe flere porer.

  1. Rens dit ansigt eller det område, der har behov for behandling, med varmt vand. Brug et fugtigt håndklæde eller en ansigtsbehandling damper som vil åbne porerne og derefter anvende normal hud tonic på huden.

  2. Efter brug af Dermaroller anvendes 100 % Ren Argan Olie. Brug olien en eller flere gange hvis det er nødvendig.

  3. Brug Derma Roller 2 gange om ugen / 10-15 min, Når du bruger Derma Roller, skal du bruge kryds-bevægelser, fra top til bund, fra venstre til højre og diagonalt. 

  4. Klap huden let efter anvendelse af hudpleje produkt for at skabe fuld absorption.

  5. Påfør fugtighedscreme eller serum for at holde din hud fugtigt. Anvend det flere gange for at berolige din hud og undgå hud irritation.

Hvor lang tid går der før jeg kan se resultater fra min Dermaroller?


Den hastighed, hvormed du vil få resultater afhænger af, hvilken tilstand huden, du behandler, er i, men synligt mærkbare ændringer kan ses inden for en uge! Din hud fornyer sig selv naturligt hver 40 dage, så med lidt stimulation, kan ændringer være dramatisk og hurtigt.

Kan du bruge en Derma Roller på nogen del af din krop?

Mikro-needling kan udføres med næsten alle dele af kroppen: arme, hænder, ben, lår, krop, mave, hals, ansigt, kinder, hovedbund, selv omkring øjnene. Kun din egen smertegrænse sætter begrænsningerne.

Er anvendelsen af en Derma Roller sikker?


Ja anvendelsen er helt sikker. Baseret på gammel orientalsk akupunktur teknik, er mikro-needling blevet anvendt til bogstaveligt talt hundredvis af tusindvis af procedurer uden alvorlige bivirkninger rapporteret. Vores Derma Roller er endvidere mærket CE.

Gør behandlingen ondt? eller får den dig til at bløde?


Nej! Der er to alternative metoder til behandlingen. En fremgangsmåde er at anvende en bedøvende creme til området, der skal behandles, efterfulgt af mere aggressiv brug af Derma Roller en gang om ugen. Det andet alternativ, indebærer brug af Derma Roller med et let tryk, op til 5 gange om ugen uden bedøvende creme. Brugen af Derma Roller giver en slags forsigtigt kildrende fornemmelse og gør ikke ondt - selv om dit ansigt er mere følsomt over for det, end din krop. Ingen af de metoder, bør trække blod. Du kan opleve, at der er en midlertidig rødmen af huden i omkring en time efter behandling, og det kan give en fornemmelse der ligner mild solskoldning. Vi anbefaler brug af vitamin rige behandling creme efter brug, og solcreme / blok, hvis du bliver udsat for solen efter behandlingen.

Derma Roller bivirkninger?


Hvis du bruger Derma Roller, som anbefalet, vil du ikke lide af nogen negative bivirkninger. Din hud kan blive en lille smule rød umiddelbart efter behandlingen, men det vil stilne af i omkring en times tid.

Hvordan kan jeg købe en Derma Roller?

Vi sælger Derma Rollers med sikker levering, så uanset hvor du er i Danmark, kan du bestille en Derma Roller til levering.

Når du vælger din Dermaroller, hvad er så bedst for dig?
Den Derma Roller fås i et udvalg af forskellige nåle nr., så du bør vælge den der passer bedst til tilstanden eller delen du forsøger at behandle.

Vi fører Derma Roller nåle-størrelser til brug i hjemmet i 2 størrelser: 0.5 mm og 1.00 mm. Begge størrelser fås med både 540 og 1200 nåle og i guld-look eller sølv-look


Hvilken størrelse til strækmærker?

Vi anbefaler 1.0 mm for lette strækmærker

Den korrekte nål størrelse for acne ar eller andre ansigts ar?


Vi anbefaler 0.5 mm til let acne ar-dannelse, milde skoldkopper ar eller bare almindelig anti-aging behandlinger. En 1.0 mm rulle er mere egnet til dyb acne ar-dannelse, kirurgi ar eller skoldkopper ar

Hvilken størrelse Dermaroller for hårtab?


For tyndt hår er 0.5mm Derma Roller ideel. 1.0 mm rullen mere egnet til mere omfattende hårtab.

Hvad med til Cellulitis?


Det bedste til cellulitis er 1 mm og 1,5 mm, afhængigt af hvor alvorlig sagen er.

Er den rigtige Derma Roller nålelængde den eneste faktor?


Nej. Vi anbefaler også at bruge vores 100 % Ren Argan Olie da den har alle de ingredienser, der er nødvendige for at understøtte brugen af Derma Roller, og vi finder det kan fremskynde resultater ved at give din hud byggestenene der er nødvendig til at generere nye kollagen og elastin - det materiale, der giver huden sin elasticitet og glat tekstur.

Hvad med sterilisering af Derma Roller?


Til at sterilisere din Derma Roller, anbefaler vi i Argador desinficeringsspray. Det er det nemmeste, hurtigst og fås her på shoppen: Køb Argador Desinficeringsspray her