Hvad er Kaktus Olie?

Opuntia Ficus Indica, almindeligt kendt som Prickly Pear, Indien Fig Opuntia eller Barbary Fig, er medlem af kaktus familie. Kaktussen kommer oprindeligt fra Mexico, men kan nu også findes i andre tørre og halvtørre områder i verden, såsom Marokko. Kaktussen, der også er kaldet mirakel planten for dens evne til at overleve under lange tørkeperioder og stadig producere sunde frugter, vokser i åbne marker uden eksponering for gødning og pesticider. Kaktus figenen indeholder mange små sorte frø, hvorfra den dyrebare Prickly Pear Seed Oil er udvundet. Olien er blevet brugt af generationer af Berber kvinder til at modvirke virkningerne fra det tørre ørken forhold.
Kaktus Figen Olie er en af de dyreste skønhedsolier i verden. Dens produktion kræver en arbejds- og tidskrævende (op til fire dage) manuelt håndtering, der bliver foretaget af marokkanske kvinder i kooperativer. Kaktusfigen frø bliver adskilt fra papirmasse og derefter tørres, inden de bliver koldpresset. Da hver frø kun indeholder 5 % af olie skal der bruges ca. 27 kg frø (og et halvt ton frugter) for at producere ca. 1l olie.

Køb din kaktus olie her

Sammensætning og fordele:

Kaktus Figen Olie har en høj koncentration af tocopherol (vitamin E) og essentielle fedtsyrer (linolsyre eller Omega 6). Denne olie indeholder mere Tocopherol end nogen anden olie der kan købes i skønhedspleje markedet (næsten 150 % mere Tocopherol end Argan olie). "Tocopheroler er molekyler med stærk antioxidant og frie radikaler egenskaber." *
Kaktus figen Olie er en potent ikke-fedtet behandling (på grund af sin høje antioxidant og fedtsyrer), der let absorberes af huden.
Blandt dens mange naturlige fordele kan nævnes:


* beskytter mod frie radikaler (højeste niveau af vitamin E)
* nærer, fugter og blødgør huden
* strammer porerne for en glattere og raffineret hud struktur
* forhindrer for tidlig aldring og rynker dannelse
* lysner mørke pletter og mørke rander under øjnene

Kaktus figen Olie er ideel til brug som nat-serum til en intens behandling af ansigt, hals og bryst, der efterlader din hud med en sund naturlig glød.

På grund af sin høje koncentration af naturlige antioxidanter og fedtsyrer, bør denne olie opbevares i et mørkt, køligt sted.