Sådan bliver du sommerklar

Solcreme med argan olie

Når det kommer til at nyde en sommer fuld af skønhed, hvad er så mere naturligt end at bruge naturlige og sunde ingredienser. Hvis du ønsker at forenkle dine skønhedsrutiner denne sommer, kan Argan Olie være det bedste vaæg for dig. Argan Olie er blevet brugt af Berber kvinder under den marokkanske varme i århundreder. Denne "flydende guld" er en af de mest eftertragtede hemmeligheder inden for skønhed rundt om i verden.

Argan Olie er rig på antioxidanter og vitamin E, A og F, der inderholder firs procenet umættede fedtsyrer, herunder omega 6 og omega 9. Denne olie, der er fyldt med fedtsyrer, anses for at være en af naturens mest effektive fugtighedscremer, der efterlader hud og hår hydreret og blødgjort i sommervarmen.

 

Argan olie indeholder overflod af essentielle fedtsyrer, antioxidanter, vitaminer og mineraler, der fremme din generelle sundhed ved at fugtgive, blødgøre og beskytte dit ansigt og hår fra solskader, uden skadelige giftstoffer og parabener.

Prøv disse fem enkle trin, der vil gøre dig hurtig klar til sommeren:

  • Fugt mig: Efter rensning og toning af huden morgen og/eller aften, massér et par dråber Argan Olie direkte på dit ansigt og hals, anvend derefter din almindelige dag/aften fugtighedscreme. Da Argan Olie betragtes som en "tør olie" absorberes det hurtigt og fedter ikke. Det betyder at det er helt sikkert at bruge selv på en varm sommerdag.
  • Kys mig blidt: For at blødgøre og fugte dine læber, prøv at tilføj et par dråber Argan Olie og vanille ekstrakt til fint brun sukker. Massér læberne ved hjælp af cirkulære bevægelser i 2 minutter. Skyl og nyd flotte læber.
  • Ansigtsglød: Tilføj en dråbe eller to af Argan Olie til din foundation, bronzer eller tonet fugtighedscreme og se hvordan du øjeblikkeligt får en skøn sommerglød.
  • Silkeglat hår: Hvis olien får lov til at sidde hele natten, kan den gøre underværker. Efter badet, mens dit hår stadig er vådt, tilsættes et par dråber Argan Olie til dit hår, sipdser og hovedbund. Hvis du lider af tør hovedbund og/eller tørt hår fra daglig brug af føntørrer, glattejern eller krøllejern, er denne behandling sørligt nærende. Gentag en eller to gange om ugen for at få et uimodståeligt hår.
  • Flotte hænder og fødder: Massér et par dråber Argan Olie ind i dine neglebånd for at blødgøre og fugte dem. Brug Argan Olie som en behandling, natten over, for at blødgøre sprukne hæle med at arbejde en god mængde Argan Olie ind i dine fødder og tæer. Dæk foden med en sok og vågn op til smidige fødder med babyhud.