Om Argan Olie (Argania Spinosa kernel oil)

Argan Oliens oprindelse:

argan nødder

Argan olie Ofte kaldet "flydende guld", er et naturligt produkt, udvundet af kerner fra frugten på et træ, der er flere hundrede år gammelt og vokser i den sydvestlige del af Marokko. Kosmetisk Arganolie bliver koldt presset ved en mekanisk process, der sikrer en olie, som er rig på e-vitaminer og andre aktive ingredienser. Berberkvinder har altid brugt Argan Olie på grund af sin enorme effekt. 

Køb Argan Olie her

ArganOlie er rig på vitamin E, og derfor er økologisk Arganolie en stærk antioxidant, der hjælper huden mod fysiologisk ældning. Huden og håret ser yngre og friskere ud i længere tid.

Eksperterne i skønhedsbranchen mener, at Argan Olien er indbegrebet af anti-aging, og derfor betragtes den som flydende guld og en af nutidens helt store trends i Hollywood. I kraft af oliens usædvanligt høje indhold af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, som er stærke antioxidanter, fungerer den forebyggende på hudens ældning og kan være med til at fjerne nogle af de skader, som allerede er sket.

Argan Olie passer perfekt til alle hudtyper, selv fedtet hud

Argan olie er mest almindeligt anvendt som en fugtighedscreme til at fugte og blødgøre huden. Med sit høje indhold af E-vitamin og fedtsyre, er Argan olie det ideelle plejeprodukt til at give huden en naturlig løft. Den absorberes nemt og hurtigt i huden, efterlader ikke den irriterende fedtet fornemmelse, hvilket gør den til en stor naturlig fugtighedscreme.

Den er let at bruge over hele kroppen, herunder ansigt og hals. Du skal blot massere et par dråber på huden ved hjælp af blide circulære bevægelser op ad, fuldstændig på samme måde som du bruger enhver ansigt og bodylotion

Læs mere om brugen af Arganolie i dagligdagen

Argan Olie passer perfekt til alle hudtyper, da den regulerer den mængde af fedt, der bliver produceret af huden. Arganolie kan også hjælpe med at, stramme op, glatte ud, fylde ud og fjerne små ujævnheder på huden.

Om Anti-aging og ansigtsbehandling

Ikke alene fungere Arganolie som effektiv fugtighedscreme, men den giver også huden en ungdommelig glød, samt reducere synligheden af rynker. Dens antioxidant effekt gør olien til det ideelle anti-aging produkt. Den genopretter elasticitet og efterlader huden strammere og blødere.

Den bedste måde at anvende Arganolie for at opnå den største anti-aging effekt, er at massere et par dråber ind i dit ansigt og hals før sengetid. Det fungerer som en fugtighedscreme og Anti-Aging i ét.

køb din ansigtsolie her

Efter vask med sæbe påfør Argan Olie og massér ansigt, hals og nakke forsigtigt med fingerspidserne, helst om aftenen. Arganolie er en "tør" olie, da den hurtigt kan absorberes af huden. Olien efterlader ingen fedtet fornemmelse og kan derfor anvendes både om aftenen, men også om dagen. Argan Olie har en fantastisk virkning på uren hud, da den renser huden og giver den sin elasticitet og glans tilbage.

Om Argan olie til kropspleje

Ideelt efter bad. Anvend Arganolie på hele kroppen og massér opad.

Om Arganolie til hårpleje

Vores hår bliver tørt og mister elasticiteten med tiden. Argan Olie er blevet en af de vigtigste ingredienser i de forskellige produkter til håret. Samtidigt er E-vitamin, som findes i olien, en kraftig antioxidant, der bidrager til at bekæmpe de frie radikaler, der kan skabe problemer for håret på lang sigt.

Påfør Arganolie i håret, med masserende bevægelser og, lad det virke i ca. 20 min før vask. Kan også anvendes efter hårvask.

Om Argan olie til neglepleje og behandling:

Dyp fingrene i en skål, der indeholder lige dele Arganolie og citronsaft i 10 minutter

Køb Arganolie nu!

Ingredienser:

Argania Spinosa Kernel Oil

100% økologisk og ren arganolie uden tilsætningsstoffer.