Argan olie for pæne føder og negle

En persons negle er meget vigtige. Neglene er en lige så vigtig del af kroppen som de andre dele. At have stærke, sunde og velholdte negle betyder, at en persons helbred er i top. Negle, der er misfarvede og tørre, kan være ubehagelige at se på. Derfor betaler det sig at yde ekstra pleje til dine negle ved at spise sunde fødevarer og investere i neglepleje. Naturligvis får mange kvinder manicure og pedicure, men de kemikalier der anvendes i fremgangsmåden, såsom acetone og neglelak, kan forårsage neglene til at blive tørre. Neglebånd og huden omkring neglene kan også blive udtørret og grimme efter års manicure og pedicure. Her kan Argan Olie hjælpe dig med at få sundere og mere vidunderlig udseende negle. Argan Olie beskytter og fugter både neglene og huden omkring.
Hvis du har meget ru neglebånd og huden omkring dine negle er meget hård, kan du virkelig drage fordel af at bruge Argan olie på dine fødder og negle. Argan Olie giver den ekstra fugt, som dine negle, neglebånd og hud behøver. Knækker eller flosser dine negle? Ved at bruge Argan Olie vil du se dramatiske ændringer over tid. Alt du skal gøre er, at smøre et par dråber på dine negle og derefter massere Argan Olie på dine negle, neglebånd og på huden omkring dine negle. Ved at gøre dette i et par minutter, tillader du dine negle og hud at absorbere olien. For nogle kvinder kan neglebånd være meget svært at skubbe under en manicure eller en pedicure, men med brug af Argan Olie, vil dine neglebånd blive mærkbart blødere og lettere at fjerne. Olien blødgører også huden omkring dine negle så du undgår at den bliver hård.
Argan Olie er endvidere fantastisk til at opretholde sunde negle. Ved brug af Argan olie, behøver du ikke at hælde en masse på dit hår, hud eller negle. Du vil blive glad for at vide, at bare et par dråber kan gøre underværker for din krop. For eksempel, blot et par dråber på hver negl er nok til at fugter dine negle og at holde dine fødder bløde og lækre.