Argan Olie til Håret – Den Ultimative Guide 


Hvorfor bruge Argan Olie til håret?

Argan olie er ofte brugt som hår behandling. Det er særdeles nyttigt til hår og hovedbund og er almindeligt anvendt som balsam.
Vitamin E er særdeles nyttigt for hår og findes i Argan Olie i store mængder. Vitamin E fremmer en sund hårvækst, da det indeholder antioxidanter, der hjælper med at booste cellerne og tilskynde dem til at producere sunde hår - det er endda blevet brugt til hår genvækst.
Argan olie har en række fordele, når det anvendes på håret. Det kan virke som en fugtighedscreme til hovedbunden der hjælper med at bekæmpe skæl og tør hovedbund. Det kan også fremme væksten af sunde, stærke hår i modsætning til tynde, sprøde hår. Det kan endda rette op på nogle af skaderne der kommer ved kemiske behandlinger og farvestoffer, og kan anvendes til behandling af spaltede spidser.
Umiddelbare fordele kan også ses hos mennesker, der bruger Argan Olie på deres hår. Det er et fremragende middel til at tæmme krus og fremme glans, samt blødgøre håret og gøre det mere håndterbart.
Argan olie er ikke-irriterende og retter op på mange af skaderne som følge af kunstige kemikalier og behandlinger på hår. Det er ofte brugt i sin rene form for sund, blød og skinnende hår. Nedenfor er et par af de bedste måder at bruge Argan Olie på håret.

Brug Argan Olie som shampoo:

Argan Olie bruges ofte som en vigtig ingrediens i shampoo på grund af dens evne til at genoprette blødhed, styrke og glans til håret. Det er en ideel ingrediens at søge efter i en shampoo til alle, der lider af tørt, skørt hår eller hår der er beskadiget af kemikalier og farvestoffer.
Fordelen ved at bruge Argan Olie som ingrediens i shampoo er, at du kan anvende det som en normal shampoo uden at tilføje et ekstra trin i din rutine eller bekymre dig om at bruge den korrekte mængde af Argan Olie. Det er den ideelle metode til at sikre et stærkt, næret hår med et forbedret udseende på en dag-til-dag basis.

Brug Argan Olie som Leave-In balsam:

Argan olie gør en fremragende leave-in balsam, som også kan forlænge og intensivere sine gavnlige virkninger på håret. Det er en ideel balsam, da det gør håret blødt og glat og giver ekstra glans.
Mange leave-in balsamer er fedtet eller gøre håret trævlet.. Argan olie gør det stik modsatte. Det gør håret lettere at sætte og, når det anvendes i den korrekte mængde, absorberes let og ikke efterlader nogen fedtet hinde.
Ren Argan Olie kan bruges som en utrolig effektiv, kemisk-fri leave-in balsam. Alt du behøver, er et par dråber ren Argan Olie. Gnid olien grundigt mellem håndfladerne og derefter kam dine hænder og fingre grundigt igennem fugtigt eller håndklæde tørt hår. Sørg for at massere olien godt ind i hovedbunden. Brug fingerspidserne forl at fremme sund hovedbund, fremme hårvækst og til behandling af spaltede spidser.

Brug Argan Olie som styling produkt:

Hvis du har brug for at style dit hår i en fart, er Argan Olie er en utrolig god og hurtig løsning. Udover at tilbyde langsigtede forbedringer i forhold til blødhed og styrke, giver det håret en øjeblikkelig glans og er en fantastisk måde at tæmme kruset hår på.
I modsætning til mange styling produkter, som kan forårsage store skader på håret på sigt på grund af de kemikalier, der indgår i ingredienserne, tilfører Argan Olie håret næringsstoffer og reparerer skader. Det er også et fantastisk produkt at bruge, før glatning, da det kan hjælpe med at beskytte håret mod varme skader.
Det er utrolig nemt at bruge som styling produkt. Gør som ved en leave-in balsam, men håret behøver ikke at være vådt. Gnid et par dråber Argan Olie mellem håndfladerne og kam gennem tørt hår, for at sikre en jævn fordeling. Brug ikke for meget - du vil have det til at absorbere let og lidt rækker langt. Det er et fantastisk styling produkt, som vil gøre håret håndterbare og tilføre meget glans.

Brug Argan Oil som hårmaske:

Selv om en smule rækker langt, er en ”natten-over- behandling” er en fantastisk måde at maksimere effekten af Argan Olie på håret. Ved at bruge en større mængde af Argan Olie til hårmaske betyder det, at så mange næringsstoffer som muligt vil blive absorberet. Dette er en rigtig god behandling for at bruge aftenen før en særlig begivenhed, hvis du ønsker dit hår til at være ekstra glat, voluminøst og glansfyldt.
Denne behandling er let at lave derhjemme. Brug en god mængde af olie til denne behandling. Masser det ind i din hovedbund, hår og spidser, og derefter vikl dit hår op i et håndklæde for at forhindre det i at farve din pude. Lad behandlingen være i håret natten over (eller i et par timer) og vaske Argan Olie ud næste morgen med din almindelige shampoo. Dit hår vil se sensationelt ud - og bedst af alt, vil du ikke have udsat dit hår for nogen af de kemikalier, der findes i mange almindelige hårmasker.

Ren Argan Olie eller produkter med Argan Olie?

Argan olie kan bruges enten alene eller som ingrediens i en shampoo, balsam eller styling produkt. Det er effektivt begge veje, så det er op til dig hvad du vil vælge.

Argan olie i shampoo, balsam og fugtighedscreme: Den største overvejelse af ren Argan Olie er prisen og bekvemmelighed for at bruge det. Det er en sjælden olie, så prisen er høj, hvis du vil have den ægte vare. Et produkt, der indeholder Argan Olie kunne være bedre værdi for mængden og også dræber to fluer med et smæk, når det kommer til at passe dit hår eller hud.

Ren Argan Olie: En af fordelene ved at bruge ren Argan Olie er, at det er 100% naturligt og der er ikke behov for at anvende produkter med potentielt skadelige kemikalier. Ren Argan Olie giver også mere koncentrerede effekter og et flot resultat hver gang.

 

Valget er dit!