10 bedste fordele ved Argan Olie 

1. Helbreder hudlidelser


De triterpenoids der findes naturligt i Argan Olie, tilbyder fantastiske sundhedsmæssige fordele for huden, herunder evnen til at hæmme væksten af vorter, behandling af visse former for dermatitis og reducering af ar. Ligeledes kan antioxidanter og fedtsyrer, der findes i Argan Olie, også hjælpe med behandling af mild acne og helbredelse af acne-relaterede ar-dannelse.

2. Reducerer tidlig aldring


Argan Olie består af omkring 80% fedtsyrer, der alle gør underværker for at slette tegn på for tidlig ældning. Regelmæssig brug af Argan Olie, har vist sig, at reducere dybden og sværhedsgraden af rynker, samt at blege aldrings pletter, genskabe hudens ungdommelige elasticitet og øge regenerativ sats af sunde hudceller.

 

Køb din 100% Rene og Økologiske Argan Olie her

 

 

 

3. Beskytter mod miljøskader


Antioxidanterne i Argan Olie er med til at beskytte hud, hår og negle for skader forårsaget af UV-stråling. Anvendelse Argan Olie for UV beskadiget hud kan faktisk blege solpletter og helbrede den tørre læderagtige hud, der skyldes overdreven udsættelse for UV ved at fremme regenerering af sunde celler.

4. Anti-inflammatorisk


Flavonoider forekommer i Argan Olie og har stærke anti-inflammatoriske egenskaber, som kan anvendes til behandling af både eksterne og interne problemer.
Til lindring af ømme muskler og led, masseres et par dråber ren Argan Olie ind i huden over det berørte område..

5. Bekæmper kronisk sygdom


Der har været mange undersøgelser med hensyn til Argan Oliens evne til at bekæmpe cancer og andre sygdomme. Antioxidanterne i Argan Olien hjælp med beskytter huden mod frie radikaler, der kan føre til hudkræft.
Der har også været undersøgelser om helbredende kraft Argan Olie mod kolon og blære kræft, prostatakræft, samt kræft vækstrater i hele kroppen, som kan skyldes infektion eller betændelse.

6. Forhindrer strækmærker


Den helbredende kraft Argan Olie har på huden, stopper ikke med aldring og kræft behandlinger. Dette mirakel olie kan også bruges til at forhindre strækmærker fra graviditet, pubertære vækst i hofter eller fra hurtig vægtøgning, ved at blødgøre og styrke huden.

7. Reparerer spaltede spidser


Når Argan Olie anvendes til hår, forhindrer den udtørring og miljøskader ved lægge sig blidt om hårstrået. Hårstrået får fugt og glatter flyvsk hår, hvilket gør håret mere håndterbare og mindre udsat for brud fra børstning og styling. Argan Olie kan også bidrage til at forsegle farvestoffer såsom henna og øge længden af tid mellem farvestoffer. Rig på vitamin-E, nærer Argan Olie håret, reparerer spaltede spidser og øger hårets glans og generelle sunde udseende.

8. Styrker negle


Når Argan Olie anvendes til fingre og tæer, er den med til at fremme stærkere og sundere negle, naturligt med høje niveauer af vitamin-E.
De anti-bakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber der er i Argan Olie kan også bidrage til at bekæmpe hudinfektioner forbundet med dårlig negle.

9. Forbedrer hudens udseende


Selv for dem, der ikke har ar-dannelse, rynker, eller en anden hud lidelse, kan Argan Olie stadig gøre din hud blød og smidig. Saponiner i Argan Olien genaktivere hudcellers evne til at regenerere og holder din hud sund og stærk.

10. Blødgører læberne


Især i koldt eller tørt vejr, kan læber let blive øm, tør og revnet. Argan olie er det ideelle produkt til at sikre læber forblive blød og smidig. Gnid blot en dråbe eller to ind i tørre læber som en balsam.

Mens der er mange billigere Argan Olie "blandinger" tilgængelig på sundhed og skønhed marked, er det altid bedst at købe 100% Ren og Økologisk. 100% Ren og Økologisk Argan Olie er virkelig  en mirakel olie at tilføje til din naturlige samling af skønhedsprodukter. Prøv denne flaske ZAHRA Argan Olie og se bare hvor vidunderligt denne "mirakel olie" er!