Myggestik og argan olie

Om sommeren kommer myggene frem og især hvis sommeren er fugtig. Disse små kreatur kan være til irritation for mange af os. Derfor denne lille artikel om myg og hvad du kan gøre ved dem.

Hvorfor klør myggestik?

Kløen kommer simpelthen på grund af spyttet, som myg sprøjter ind, hvor de har stukket hul med deres ”stilet”. Spyttet forhindrer blodet i at størkne, så myggene kan suge løs. Spyttet indeholder enzymer, som man kan få en allergisk reaktion overfor. Nogen mennesker er allergisk over for det og andre er ikke. Kløen kan vare i en hele uge hos nogle mennesker, hvor andre kan slippe af med et par timers klø.

For at undgå at blive stukket er det bare om at tag tøj på eller bruge nogle myggecreme eller spray. Hvis nu uheldet er ude, kan du altid bruge Argan Olie for at lindre kløen. Argan olie har en fantastik, hurtig og lindrende effekt. Argan olien er også kendt som heling fremskyndende, derfor anbefaler vi at bruge den mod myggestik.

Lige så snart du kan mærke stikket, skal du smøre hele området med argan olie. Du skal selvfølgelig bruge 100% ren Argan olie, for at opnå den ønskede effekt.

 

Læs mere om: Økologisk hudpleje - Æteriske olier - e vitamin olie - olie til hår - olie til hud