Argador - Argan olie med E-Vitamin til ydre skønhed og indre sundhed

 Argan olie kosttilskud

Argan olie som kosttilskud, rig på vitamin E (Tocopherol), Omega 6 (linolsyre) og Omega 9 (oliesyre), som begge er essentielle fedtsyre (Umættede fedtsyrer) og kan ikke genereres af kroppen. 80% af arganoliens komposition er umættede fedtsyre. Udskiftning af mættede fedtsyre i kosten med umættede fedtsyre bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet. Forhøjet fedt- og kolesterolindhold i blodet er en tilstand, der giver øget risiko for, udvikling af hjerte-kar sygdomme.

E Vitamin kosttilskud

Næringsindhold ved anbefalet daglig dosis

(4 kapsler = 2000 mg):

  • Omega 6 (Linolsyre) 720 mg
  • Omega 9 (Oliesyre) 920 mg
  • E Vitamin (Tocopherol) 10 mg

Her er Argan olie kapsler med E vitamin:

Start den indre sundhed nuLæs mere om indre sundhed

Undersøgelser viste, at daglig indtagelse af arganolie som kosttilskud inducerede et signifikant fald i triglycerider, som er fedtsyrer, der øger risikofaktorer for hjerte-kar-sygdomme ved stor koncentration i blodet. Arganolie indtag har også den virkning at øge HDL-c (god kolesterol) i blodet. E vitamin beskytter cellerne mod oxidativt stress, Linolsyre og oliesyre bidrager til, at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet.

Der anbefales derfor en daglig indtagelse af arganolie på 1-2 spsk., eller 4-8 argan olie kapsler, som E vitamin kosttilskud, til udligning af indtagelsen af mættede fedtsyrer.

 Anti-aging Dagcreme med E-vitamin

Dagcreme med e-vitamin

En anden fantastisk fordel af E-vitamin er, at det kan anvendes til behandling af ar, acne og rynker, fordi det fremskynder celle regenerering. Dette skaber en anti-aging effekt, hvilket gør huden yngre. Dette sker både når man indtager e-vitamin og/eller når man smører det på.

Ren argan olie er meget alsidig, på grund af sit høje indhold af E-vitamin. En stor fordel ved Argan olie, når man smører den på, at det hjælper helingsprocessen, når E-vitamin absorberes af epidermis laget af huden, kan det også anvendes til behandling af solskoldning, eller beskytte dig mod solen.

Du kan med fordel, kombinere dagcreme sammen med Argador Anti-aging Natcreme for en komplet beskyttelse

Her er Dagcreme med E vitamin:

Få din dagcreme nu

Anvendelse:

Anvend din e-vitamin Dagcreme med Argan olie på et rent ansigt, påfør dagcremen og masser opad. Husk også, at påføre dagcremen på hals, nakke og bryst.

 
Anti-aging Natcreme med E-vitamin

e vitamin natcreme

En anti-aging natcreme der hjælper din hud med at få sin elasticitet tilbage, grundet indholdet af Argan olie, som er rig på E-vitamin og umættede fedtsyrer.

Den renser huden, strammer den op og giver fugtighed.

Morgenen efter vil du opleve at huden er afslappet og afstresset fra gårsdagens udfordringer, og er klar til en ny dag.

Du kan med fordel, kombinere natcremen sammen med Argador Anti-aging Dagcreme for en komplet beskyttelse

Her er din Natcreme med E vitamin:

Få din natcreme nu

Anvendelse:

Vask ansigtet og halsen. Dub dem tørre med et håndklæde, så huden stadigvæk er fugtig. Anvend din Anti-Aging natcreme med e-vitamin, på hele ansigtet og halsen ved cirkulær bevægelse opad. Lad cremen virke natten over

 AHA-Peeling Ansigtsmaske med E-vitamin

e vitamin ansigsmaske

AHA-Peeling er en naturlig ansigtsmaske med frugtsyrer til hjemmebrug. AHA-Peeling er den mildeste og samtidigt mest effektive peeling der findes.

Dens indhold af Argan olie der er rig på E-vitamin og fedtsyrer, hvilket gør den god til reducering af rynker, akne og ar.

AHA står for "Alpha Hydroxy Acids" og som er Alfahydroxysyre eller bare frugtsyrer, og syren findes i mindre koncentration i mange forskellige frugter.

Ansigtsmaske med E vitamin:

Få din ansigtsmaske nu

Anvendelse:

Afrens huden, derefter påføres masken i et tyndt lag. Lad den sidde i ca. 10 min. Når masken er skyllet grundigt af med vand, bruges Argador nat-eller dagcreme med E-vitamin. Benyttes 1-2 gange om ugen