Argador e vitamin produkter

Argan olie med E-Vitamin til ydre skønhed og indre sundhed

  • Anti-aging Dagcreme med E-vitamin olie
  • Anti-aging Natcreme med E-vitamin
  • AHA-Peeling Ansigtsmaske med E-vitamin
  • Argan olie kosttilskud med E-vitamin olie

E-vitamin olie forynger huden

Fyldt med E vitamin olie, der forebygger tør og glansløs hud, leverpletter, hårtab, skæl og mange andre skavanker.

E-vitamin olie bruges i stort omfang i skønhedsindustrien i cremer, lotions, serum, shampoo, conditioner og meget mere.

Det skyldes E-vitaminets gavnlige egenskaber som et stærkt antioxidant, der mindsker cellernes forældelsesproces og virker opstrammende på huden.

Vitamin e olie er lækker luksus til dit ansigt, hele din krop og dit personlige velvære.

Naturlig E-vitamin olie

Der er ingen grund til at bruge formuer på dyre cremer med E-vitamin olie, for hos arganista.dk kan du få E-vitamin olien i sin mest naturlige form: Nemlig som vores 100 % rene og økologiske argan olie fra Marokko.

Olien er i realiteten en antioxidant, der kan gå ind og forhindre frie radikaler i at brede sig i kroppen. Ofte samarbejder E godt sammen med Vitamin C, samt en lang række essentielle mineraler.

Alfa-tokoferol, som er den vigtigste variant af E-vitamin, er et fedtopløseligt stof, der fungerer som en kraftig antioxidant.

Man kan generelt sørge for en bedre optagelse af vitaminet, hvis det indtages sammen med nogle fedtsyrer. Her er de sunde fedtsyrer naturligvis de bedste valg. Der er dog også visse varianter af Vitamin E, som er vandopløselige. Disse benyttes ofte som tilsætning i madvarer.

Anti aging dagcreme med e vitamin

En anden fantastisk fordel af E-vitamin er, at det kan anvendes til behandling af ar, acne og rynker, fordi det fremskynder celle regenerering. Dette skaber en anti-aging effekt, hvilket gør huden yngre. Dette sker både når man indtager e-vitamin og/eller når man smører det på.

Ren argan olie er meget alsidig, på grund af sit høje indhold af E-vitamin. En stor fordel ved Argan, når man smører den på, at det hjælper helingsprocessen, når E-vitamin absorberes af epidermis laget af huden, kan det også anvendes til behandling af solskoldning, eller beskytte dig mod solen.

Du kan med fordel, kombinere dagcreme sammen med Argador Anti-aging Natcreme for en komplet beskyttelse

Anvendelse:
Anvend din e-vitamin Dagcreme med Argan olie på et rent ansigt, påfør dagcremen og masser opad. Husk også, at påføre dagcremen på hals, nakke og bryst.

Anti-aging Natcreme med E-vitamin

Anti aging natcreme

En anti-aging natcreme der hjælper din hud med at få sin elasticitet tilbage, grundet indholdet af Argan olie, som er rig på E-vitamin og umættede fedtsyrer.

Den renser huden, strammer den op og giver fugtighed.

Morgenen efter vil du opleve at huden er afslappet og afstresset fra gårsdagens udfordringer, og er klar til en ny dag.

Du kan med fordel, kombinere natcremen sammen med Argador Anti-aging Dagcreme for en komplet beskyttelse

Anvendelse:
Vask ansigtet og halsen. Dub dem tørre med et håndklæde, så huden stadigvæk er fugtig. Anvend din Anti-Aging natcreme med e-vitamin, på hele ansigtet og halsen ved cirkulær bevægelse opad. Lad cremen virke natten over

AHA-Peeling Ansigtsmaske med E-vitamin

AHA-Peeling er en naturlig ansigtsmaske med frugtsyrer til hjemmebrug. AHA-Peeling er den mildeste og samtidigt mest effektive peeling der findes.

Dens indhold af Argan der er rig på E-vitamin og fedtsyrer, hvilket gør den god til reducering af rynker, akne og ar.

AHA står for “Alpha Hydroxy Acids” og som er Alfahydroxysyre eller bare frugtsyrer, og syren findes i mindre koncentration i mange forskellige frugter.

Anvendelse:
Afrens huden, derefter påføres masken i et tyndt lag. Lad den sidde i ca. 10 min. Når masken er skyllet grundigt af med vand, bruges Argador nat-eller dagcreme med E-vitamin. Benyttes 1-2 gange om ugen

Argan olie kosttilskud

kosttilskud
Kosttilskud

Argan som kosttilskud, rig på vitamin E (Tokoferol), Omega 6 (linolsyre) og Omega 9 (oliesyre), som begge er essentielle fedtsyre (Umættede fedtsyrer) og kan ikke genereres af kroppen. 80% af arganoliens komposition er umættede fedtsyre. Udskiftning af mættede fedtsyre i kosten med umættede fedtsyre bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet. Forhøjet fedt- og kolesterolindhold i blodet er en tilstand, der giver øget risiko for, udvikling af hjerte-kar sygdomme.

Næringsindhold ved anbefalet daglig dosis
(4 kapsler dagligt = 2000 mg):

  • Omega 6 (Linolsyre) 720 mg
  • Omega 9 (Oliesyre) 920 mg
  • E Vitamin (Tocopherol) 10 mg

Argan olie kapsler med E vitamin:

Undersøgelser viste, at daglig indtagelse af arganolie som kosttilskud inducerede et signifikant fald i triglycerider, som er fedtsyrer, der øger risikofaktorer for hjerte-kar-sygdomme ved stor koncentration i blodet. Arganolie indtag har også den virkning at øge HDL-c (god kolesterol) i blodet. E vitamin beskytter cellerne mod oxidativt stress, Linolsyre og oliesyre bidrager til, at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet.

Der anbefales derfor en daglig indtagelse af arganolie på 1-2 spsk., eller 4-8 argan olie kapsler, som kosttilskud, til udligning af indtagelsen af mættede fedtsyrer.

Hvorfor er E-vitamin olie så populær?

Det er et videnskabeligt faktum, at E-vitamin spiller en stor rolle for menneskets overordnede helbredsmæssige tilstand.

Man ved ligeledes, at E-vitamin er vigtigt for hud og hår. Derfor kan vitamin e bruges til mere specifikke (lokale) formål som f.eks. hårpleje og hudpleje – og dette er årsagen, at nogle mennesker anvender E-vitaminolie som plejeprodukt.

  • Inden for hudplejen anvendes E-vitaminolie især til at opstramme huden, mindske rynker, reducere ar efter akne mv.
  • Inden for hårplejen bruger man E-vitaminolie til at give håret mere styrke, glans og liv samt til at afhjælpe tørhed i håret. Spaltede spidser og andre hårskader kan også behandles med olien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud lige nu!