Argan olie er en effektiv behandling af tør og fedtet hårbund

Sådan lykkes det, du bruger 100% ren Argan Olie. Argan Olie fra Arganista er 100% ren og økologisk, uden Parabener eller tilsætningsstoffer.

Hvis du har en tør, skællende eller fedtet hovedbund, kan du med fordel, bruge 100 % Ren Argan Olie, som effektiv behandling mod fedtet eller tør hovedbund

Det eneste det vil kræve er at du foretager nogle små justeringer til din hår-rutine.

Der er mange nyttige tips du kan bruge til at løse problemet. Den bedste løsning er med adgang til 100% Ren Argan olie.

Lad os gennemgå en lille vifte af ændringer, du kan tilføje din hårplejevane, der har betydelige resultater.
Udover at holde hud, hovedbund og hår rent, findes der heldigvis mange andre tips, der hjælper med at klare en fedtet hårbund og dens problemer.

Sådan virker Argan Olie mod fedtet hårbund:

De fleste mennesker der lider af fedtet hårbund (og fedtet hud i almindelighed) tror at de kan styre dette problem ved blot at tørre hovedbund eller hud ud. Denne fremgangsmåde er desværre et dårligt træk.
Udtørrer du din hud, vil du uundgåeligt få din krop og dermed din hud til at producere mere olie og talg i et forsøg på at over-kompensere tør hud. Dette kan resulterer i flere og mere uregelmæssige udbrud, det ønsker du sikkert ikke!

En af de bedste metoder til håndtering af fedtet hårbund (som også gælder mod en tør hovedbund) er en blid hovedbundsmassage med 100 % Ren Argan Olie.

Hvordan en olie kan hjælpe en fedtet hovedbund?
Det er mere om en slags “bekæmp ild med ild” tilgang.

Hovedbundsmassage med 100 % Ren Argan Oil har mange fordele:

  • Stimulering af blodcirkulationen til hovedbunden
  • Regulering af talg produktion
  • Fordel olien jævnt, hvilket gør det muligt at trænge ind i hårstråene, hvor det er meningen olien skal være

Et andet simpelt trick du kan bruge, hvis du har at gøre med en fedtet hårbund, er at skifte fra varmt til koldt vand efter du har skyllet dit hår for shampoo. Takket være det kolde vand, bliver hovedbundens porer lukket hurtigere og stopper den sædvanlige olieproduktion.

Med Argan Olie kan du opnå de ønskede resultater på 2 måder:

  1. Påfør 100% Ren Argan olie direkte i dit hår og massér det ind i din hovedbund. Pak håret ind i et håndklæde og lad det sidde i omkring en halv til en time afhængigt af dine behov: jo længere tid jo bedre. Vask håret og skyl olien ud med varmt vand.
  2. Brug en vatkugle og dup de berørte områder i din hårbund med olie.

For en effektiv behandling af Tør hovedbund med Argan Olie

Følg disse trin for at fugtgive din hovedbund, nemt og hurtigt:

  • Påfør 100 % Ren Argan olie direkte i dit hår og massér det ind i din hovedbund. Pak håret ind i et håndklæde og lad det sidde i omkring en halv til en time afhængigt af dine behov: jo længere tid jo bedre. Vask håret og skyl olien ud med varmt vand.
  • Massere din hovedbund regelmæssigt for at stimulere blodcirkulationen
  • Sørg altid for du skyller dit hår godt efter vask

Hvis du bruger disse enkle trin til en behandling mod tør hovedbund, kan de hjælpe med at genoprette og opretholde fugt til din hovedbund. 

Argan olie til både fedtet og tør hovedbund behandling:

For at øge virkningen, anbefales det at du foretager behandlingen før sengetid. Det giver 100 % Ren Argan Olie tid nok til at trænge i din hårbund, før du vasker dit hår om morgenen.

Dette vil ikke kun fugte din hovedbund, holde det sundt og skæl-fri, men det vil også bidrage til at opnå en naturlig olieproduktion i huden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud lige nu!