Fjern hudorme og bumser, med argan olie

Fjerne akne og bumser med olie

Bumse og Akne behandling og forebyggelse med ren Argan olie

Akne og bumser er meget irriterende og det kan endda skade ens selvværd. Dermatologer venter på dig for, at lave en akne behandlings aftale, så de kan ordinere barske lægemidler til behandling af akne og uren hud. Samtidig giver ”over-the-counter” marketingsfolk indtryk af, at deres kemisk baserede produkter synes, at være det magiske trick mod hudproblemer.


Kemikalier kan faktisk forværre akne behandling, ved udtørring af huden og forårsage bivirkninger.

Den gode nyhed er, at mild akne og uren hud er ganske enkel, at behandle ved hjælp af ren Arganolie, fordi dette naturprodukt gør noget ved, de underliggende årsager til akne og fremmer den generelle sunde hud.

Årsager til Akne, uren hud og udbrud af bumser

Bumser, hudorme, uren hud og cyster, det hele falder ind under kategorien: akne. Fedtet hud er mere tilbøjelig til akne, men disse problemer kan også opstå i tør hud, hvis du undlader at tage dig af dit helbred ordentligt. De vigtigste årsager til akne omfatter:

 • Store mængder af døde hudceller
 • Stor talg produktion
 • Stor bakterievækst

Huden er det største organ i kroppen og er ganske kompliceret. Inde i huden, er porer med hårsække, der hjælper til at afværge potentielt skadelige stoffer i, at trænge ind i kroppen. Undertiden bliver hårsækkene fanget i porerne fra store mængder af døde hudceller. Cellefornyelse forekommer normalt inden for fire uger, men nye celler har svære betingelser, hvis de gamle celler sidder fast på overfladen.

Dine porer udskiller også sebum, som er en naturlig olie til at afholde din hud fra udtørring. Når sebum kombineres med døde hudceller og bakterier, bliver de fanget i porerne og gør at hårsække buler ud. Daglig eksponering for snavs og toksiner i luften forværrer problemet med uren hud.

Du kan opleve en eller alle tre af disse fænomener på din hud. Det er derfor det er så relevant, at have en sund hudpleje, der omfatter akne behandling med naturlige produkter til at holde porerne afbalanceret. Andre mindre almindelige årsager til akne omfatter hormonel ubalance og bivirkninger fra receptpligtig medicin.

Risiko ved Produkter til akne behandling

Huden består af dermis og epidermis. Dermis er det dybe lag af huden, hvor celler oprindeligt bliver lavet. Efter fire uger, finder cellerne deres vej op til overhuden eller øverste lag af huden. Akne er dannet ved epidermis, men det kan også tage rod dybt i dermis.

Der er to hovedproblemer med konventionelle akne behandlinger. Mange af produkterne behandler kun det øverste lag af huden. Det betyder, at bakterier nedenunder kan spredes i dermis og tage form i de omkringliggende porer. Se også brugen af en Dermaroller sammen med argan olie til din Akne behandling.

Det andet problem med konventionelle produkter er, at de er fyldt med skadelige kemikalier, der gør uren hud og akne værre. De fleste indeholder tørremidler, f.eks. alkohol og peroxid, som kan fjerne al sebum i huden. Som svar på dette producerer porerne overskydende sebum, der kan forårsage flere bumser og akne. Kemisk-baserede produkter kan også ændre hudens pH, hvilket naturligt ligger mellem 4,5 og 6 på voksne. Når pH stiger over dette niveau, kan huden ikke længere bekæmpe bakterier på egen hånd og, små mængder af kemikalier bliver absorberet i blodbanen og forårsager sundhedsproblemer.

Derfor hjælper Argan olie med akne og bumse behandling

Et alternativ til konventionelle kemikalier, er ren Argan olie der er den bedste løsning for akne behandling og bumser. Argan olie er kernen i enhver sund hudpleje. Når det bruges på en regelmæssig basis, bliver din hud sundere og mild akne vil blegne. Hemmeligheden til dette flydende mirakel guld, ligger i dens naturligt helbredende egenskaber.

Antioxidanter

Argan olie er naturligt rig på antioxidanter, som hjælper med at forhindre celle oxidation og deraf lidelser. E-vitamin er den primære antioxidant i ren Argan olie og det hjælper til at holde olie i huden naturligt afbalanceret ved at give naturligt oliefri fugt. Samtidig reducerer det naturlige E-vitamin, betændelse i huden der er forårsaget af bumser og akne.

Linolsyre

Mens konventionelle scrubs fjerner hudceller hårdt, forhindrer linolsyre overskydende døde hudceller til at starte med. Dette er en essentiel fedtsyre, som forekommer naturligt i kerner fra Argan frugt. Med regelmæssig anvendelse, fremmer linolsyre celleomsætning og forebygger tilstoppede hårsække.

Fedtsyre

Fedtsyre fremmer sunde niveauer af talgproduktion. Hvis du har tør hud, så kan Argan olie hjælpe ved at producere mere naturlige olier, der ikke vil tilstoppe dine porer. Samtidig kan fedtsyre i arganolie hjælpe med at holde overskydende talg i skak i olierede hudtyper.

Akne udrensnings rutiner med Argan olie

Argan olie er det perfekte supplement til en udrensnings rutine:

 1. Vask ansigtet to gange om dagen med en naturlig sæbe fri for parabener og syntetiske materialer.
 2. Undgå produkter med udrensnings kemikalier da de kan forværre akne og uren hud.
 3. Tør ansigtet forsigtigt. Overdreven gnidning kan irritere akne og fjerne de naturlige olier.
 4. Påfør 1-2 dråber Argan olie.
 5. Masser forsigtigt i cirkler i det berørte område, indtil Argan olie er absorberet.
 6. Anvendes i stedet for konventionel fugtighedscreme.
 7. Gentag processen op til to gange om dagen.
 8. Akne er mest almindeligt behandlet på ansigtet, men det kan forekomme overalt på kroppen.

Arganolie kan anvendes overalt til Akne behandling, herunder ansigt, ryg, bryst og arme. Efter vask i bruseren, anvendes olien med det samme.

Supplerende livsstilsvaner

Kostvalg kan øge produktionen af bumser og akne, men der er et par myter at rydde op i. Fede fødevarer bør ikke være i kosten, men de er ikke relateret til akne produktion. Desværre, det er en stereotype, der er knyttet til teenagere, der spiser fed mad, når det faktisk blot er en tilstrømning af hormoner, som forårsager akne.

En stigning i blodsukkeret kan øge akne problemer. Ved at opretholde en sund kost, vil du opleve bedre resultater ved behandling med Argan olie. Når disse fødevarer spises, i store mængder, kan de udløse akne problemer:

 • Hvidt brød
 • Bagels
 • Pasta
 • Hvid ris
 • Chips
 • Stivelsesrige grøntsager

Regelmæssig motion fremmer også bedre blodsukkeret og kan nedsætte risikoen for akne. Nogle akne ramte er bange for udøvelse af sport, fordi de ikke ønsker at svede og dermed forværre problemerne. Sved i sig selv forårsager ikke akne, men relateret olie og bakterier kan. Det er derfor vigtigt, at vaske ansigt og krop straks efter anstrengelser og smøre Argan olie ud for, at forebygge og holde akne i skak.

Argan olie er en effektiv behandling af Akne problemer, men den kan også bruges til hele den samlede forebyggende sundhed. Forebyggelse af akne er så meget bedre, end anden behandling af tilstoppede porer.

Dette er en indvendig bums

Indvendig bums
En bums under huden

En bums under huden, sidder lige under hudoverfladen og kaldes derfor en indvendig bums. Bumser generelt er hormonelt betinget!

En indvendig bums opstår ved at hårsækkende tilstoppes og talgen tilbageholdes, hvilket forårsager betændelse i talgkirtlerne.

Bumser og uren hud rammer særligt unge i puberteten, men mange mennesker døjer med bumser længe efter ungdommen. Uanset alder er det meget generende og ubehageligt at døje med uren hud og indvendige bumser, derfor er det værd at finde ud af, hvordan man kan slippe af med dem.

Sådan føles en indvendig bums

Tilstoppede talgkirtler kan briste under huden, og så taler vi om en indvendig bums. Den vil føles som en lille hård knude under huden.

Indvendige bumser kan opstå overalt, både i ansigtet og på resten af kroppen. Det er en bums, der befinder sig under huden og kan opleves som en lille bule på huden, samt ofte både rød og øm.

Det kan være frustrerende at mærke en indvendig bums, der ikke vil klemmes ud, hvilket forøvrigt frarådes. Da du let kan skade huden og evt. øge risikoen for yderligere infektion.

Sådan ser en indvendig bums ud!

Bumser er hovedsagligt styret af dine hormoner. Når du danner ekstra hormoner, dannes der ekstra talg i talgkirtlerne, disse tilstoppes, bakterier tilkommer, betændelse dannes – og – VUPTI, du har en bums!

Sådan fjernes en indvendig bums!

Bumser generelt er demotiverende og en plet både på huden og humøret. Når det gælder indvendige bumser og bumser generelt, er det en længere varende behandling der giver virkning.

Blid og nænsom vask, rens og plej huden. Det er vigtigt, at du vasker og renser huden morgen og aften, hver dag. Det gælder om at fjerne overskydende fedt fra huden, men ikke udtørre huden.

Bliv forhandler af Argan og kaktus olie
Et godt valg til forebyggelse og behandling af indvendige bumser, er produkter med Argan eller Kaktus olie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud lige nu!