Handelsbetingelser, forsendelse, betaling og Certifikater

Forsendelse

Pakker bliver afsendt indenfor 2 dage efter modtagelse af betaling og sendes via PostDanmark med sporing og drop-off, uden underskrift, til nærmeste posthus eller drop-off boks. Hvis du foretrækker levering til døren med den fornødne underskrift, vil det koste ekstra. Kontakt os derfor, før du vælger denne metode.

Uanset hvilket forsendelsesvalg, du foretager, modtager du et link til at følge, spore din pakke online. Forsendelsesgebyrer omfatter håndtering og pakning samt portoomkostninger.

Ekspeditionsgebyrer er gratis, men transport gebyrer varierer afhængigt af, om du vælger med omdeling eller uden omdeling. Vi råder dig til at gruppere dine varer i en ordre. Vi kan ikke gruppere to forskellige ordrer, så fragtgebyrer vil gælde for hver af dem. Din pakke vil blive afsendt med forsikring, og særlig omsorg er truffet for at beskytte skrøbelige genstande.

Kasserne, der bruges til forsendelse, er rigeligt store og dine produkter er godt beskyttet.

Sikker betaling

De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som kun du og PBS kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart varen afsendes fra Arganista.dk.

Vi tager følgende betalingsformer:

 • Dankort
 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • Epay
 • Mobilepay
 • Bankoverførsel

Certificeret Argan olie og kaktus olie

Argan Olie og Kaktus Olie kan findes på markedet i flere kvaliteter. Der er desværre flere og flere forhandlere af Argan Olie og Kaktus Olie, der markedsfører deres olie som ren og økologiske olie, uden at de har certifikaterne på plads.

Hvis man ikke kan fremvise et certifikat, så Olien ikke den rene vare. Desuden skal man også være opmærksom på, at det er langt fra er alle i Danmark der sælger økologisk Argan og Kaktusfigen Olie.

Vores Olier er 100% rene og økologiske olier. Vi overvåger, produktion og tapning for at være sikrer på at vi byder på den rene vare.

Som de eneste i Danmark, kan vi fremvise dokumentation for, at vores Argan Olie og Kaktusfigen Olie er 100 % ren og Økologisk.

Handelsbetingelser for salg på Arganista.dk

Disse sider ejes og drives af:

Argan Marked
Borrehøj 12
4400 Kalundborg

Enkeltmandsvirksomhed
CVR nr.: 27226388

E-mail: kontakt@arganmarked.dk
Telefon (+45) 27 820 822
Etableringsår: 2013

Produktinformation:

På arganista.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan vores kontaktformular benyttes.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle viste priser er inkl. moms.

Betaling:

På arganista.dk kan der (Gebyrfrit) betales med:

 • Dankort
 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • American Express
 • Paypal

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra arganista.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som kun du og PBS kan læse. Der er således ingen andre der ser, eller gemmer oplysningerne om dig.

Levering:

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse. Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

 • Uden omdeling 39 kr.
 • Med omdeling 49 kr.
 • For køb over 499 kr. er forsendelsen gratis

Levering sker med PostDanmark. Leveringstiden er 2 dage. Vi leverer til hele Danmark.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamationsret:

Ved køb af nonfood gælder følgende:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på arganista.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af situationen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Argan Marked, Borrehøj 12, 4400 Kalundborg

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Arganista.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for Arganista.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og arganmarked.dk. Varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til arganista.dk egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold, som ligger uden for arganista.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Arganista.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på arganista.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 1. har modtaget din vare
 2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til kontakt@arganista.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument og medsendt i din ordrebekræftelse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

 • Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Borrehøj 12, 4400 Kalundborg

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:

Argan Marked forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os på arganista.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefon
 • E-mail
 • Alder

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Argan Marked og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og kundeservice for Argan Marked har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på arganista.dk er Jonas Ghiyati, webmaster og direktør.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret:

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til arganista.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre. Din e-mail adresse bliver brugt af en tredje part som på vores vegne sender dig en e-mail, hvor du bliver bedt om at anmelde købet hos os. Du kan altid framelde tjenesten ved modtagelsen af mailen. Det drejer sig om Trustpilot og Yotpo.

Som registreret hos Argan Marked har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Argan Marked via e-mail kontakt@arganista.dk.

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Jonas Ghiyati via kontakt@arganmarked.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du finder nederst en ikke udtømmende liste over de mest almindelige klagenævn:

 • PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
 • FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
 • Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
 • Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
 • Forbrugerinformation www.forbruger.dk
 • ODR: (Online Dispute Resolution) http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Standardfortrydelsesformular:

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende:

Argan Marked
Borrehøj 12
4400 Kalundborg

 • Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:
 • Bestilt den
 • Modtaget den
 • Dit navn
 • Din adresse
 • Din underskrift + dato

Tilbud lige nu!

X
%d bloggers like this: