Hårpleje med Kaktus olie

Hårpleje med Kaktus Hårolie

Hårolier er et fast element i mange sundheds- og skønhedsaloner. Typisk bruges planteekstrakter, som indeholder stoffer, der har en lang række fordele til håret: hurtig hårvækst, forebyggelse af hårtab og vedligeholdelse af blødt og skinnende hår. Kaktus hårolie kan prale af nogle af disse fordele – især når det vedrører forebyggelse af hårtab.

Specifikt kan det høje fedtsyreindhold i Kaktus hårolie anspore hårvækst.

Desuden kan indholdet af ​​vigtige vitaminer og fugtgivende egenskaber yderligere sikre et sundt og smukt hår. Essentielle vitaminer og mineraler hjælper med at holde håret sundt ved at hårolien nærer de enkelte hårstrå og hårsække til vækst og udvikling. Når planterne producerer disse næringsstoffer til at opretholde sig selv, vil ekstraktioner fra planterne ofte indeholde høje doser af stoffer som vitamin B5, og Kaktus Olie er en sådan æterisk olie.

Fordi kaktusser lever i tørke, er de særligt værdifulde ressourcer til næringsstoffer, fordi de gemmer vand og andre nødvendige materialer inde i sig selv i lange perioder. Således er planterne et rigt reservoir, og har endda været forbundet med andre sundhedsmæssige fordele, såsom forbedret hjerte samt almen sundhed i adskillige undersøgelser.

Et vigtigt og gavnligt stof, der findes i Kaktus hårolie

Er omega fedtsyrer. Denne særlige komponent viser sig at være afgørende i den samlede vækst og udvikling. Til håret medhjælper den til, at hver hårsæk genbruges gennem de tre stadier af hårvækst. Efter den endelige telogene fase, hvor et hår falder fra hårsækken, bør hårsækken automatisk begynde igen på den anagene fase, der producerer et nyt hårstrå. Fedtsyrer medhjælper til at holde denne proces aktiv, hvor den normalt ellers ophører med at fungere mellem trin tre, som i mange tilfælde kan være årsagen til hårtab.

På grund af kaktussernes stærke vandlagerkapacitet, er Kaktus hårolie måske en af ​​de bedste fugtgivere til rådighed. Genopfyldningen af fugt holder håret tykt og skinnende. Den giver hårsækkene det nødvendige lag af beskyttelse, tilføjer volumen og beskytter håret mod skader.

Brug af hårolie er gavnligt, fordi de fleste typer indeholder fugtgivende egenskaber, men Kaktus Olie er på grund af sin oprindelse bedre end mange andre hårolier.

Hvor mange hårplejeprodukter indeholder kemikalier og alkohol, er Kaktus Olie til håret produceret af 100% naturlige ingredienser, fordi hårde stoffer kan ødelægge det beskyttende lag i håret. Dette forårsager, at håret bliver tørt og skadet. Ved brugen af Kaktus Olie til hår undgåes disse farer, og håret bliver fugtet helt ind til hovedbunden, hvilket fjerner tørre og døde hudceller. 

Sådan bruger du hårolie

Hårolie kan bruges i både tørt og vådt hår. Går du efter den plejende effekt, bør hårolien bruges i vådt hår. Er det derimod et skinnende og blankt look, du går efter, så dryp et par dråber hårolie i spidserne, og stryg hænderne gennem håret, så kommer det til at se mere velplejet og blankt ud.

Faren ved hårolie er, at det er meget nemt kan få håret til at se fedtet ud. Brug derfor ikke for meget hårolie, start altid med blot at bruge et par dråber.

Kaktus olie er den hårolie der passer perfekt til de fleste hårtyper. Hvis du er i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, alle mails besvares indenfor 1 time i normale dagtimer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud lige nu!