Kaktus olie forebygger og genopretter hud problemer

Kaktus olie, kaldes også kaktusfigenolie, Prickly Pear Seed Oil eller Barbary Fig Oil, er koldpresset af kernerne fra figenkaktusser, som er frugter fra kaktusplanten.

Kaktus olie indeholder enorme mængder af omega 6, som er essentiel til mange processer i kroppens organismer.

Kaktus olien er blevet brugt af generationer af Berber kvinder i Marokko, til at afværge virkningerne af de tørre ørken forhold.

Kaktus olie er en af ​​de dyreste skønheds olier i verden

Kaktus olie produktion, kræver enorme mængder af hænder og er tidskrævende, det er manuelt håndteret, af hårdt arbejdende marokkanske kvinder.

Figenkaktus frø er adskilt fra selve frugten og derefter tørret, inden de koldpresses.

Fordi hvert frø kun indeholder 5% olie, skal der ca. et ton af kaktusfigner til at opnå omkring 1 liter kaktus olie.

Kaktus planten er almindeligt kendt som Prickly Pear (også kendt som Indien Fig Opuntia eller Barbary Fig). Kaktus planten er udbredt i Mexico, men findes i mange andre forskellige tørre og halvtørre områder i verden, såsom Marokko Algeriet og Tunesien.

Kaktus planten kaldes også mirakel planten, på grund af dens overlevelse under lange tørkeperioder, og stadigt producere gode og saftige frugter. Kaktus planten vokser i åbne marker uden tilføjelse af gødning og pesticider. Kaktus frugt indeholder mange små sorte eller mørkebrune frøer, hvorfra dyrebare kaktus olie er udvundet.

Fordele ved Kaktus olie:

  null
 • Giver Næring, fugter og blødgør huden
 • Absorberes hurtigt i hudens dybde
 • Genopretter hudens farve og elasticitet
 • Strammer porerne for en raffineret hudstruktur
 • Forhindrer tidlig rynkedannelse
 • Lysner mørke pletter på huden
 • Beskytter mod frie radikaler

Denne olie fugter intenst huden, det er egnet til alle hudtyper, men fungerer særlig godt på tør, moden hud. De essentielle fedtsyrer i kaktus olie – nemlig det høje (60%) linolsyre indhold, gør at det absorberes vidunderligt ind i din hud. Det trænger dybt uden at efterlade en fedtet fornemelse. Høj antioxidant aktivitet stimulerer cellefornyelsen, hvilket efterlader dig med frisk, ny hud. Kaktus olie reducerer rødme og hyperpigmentering.

Essentielle fedtsyrer i Prickly Pear olie holder kollagen lag af din hud fugtig og sund, det holder dine porer stramme.

Indeholder de højeste niveauer af Betelains af enhver kendt plante. Betelains er super antioxidanter med kraftfulde anti-aging effekt.

Kaktus olie er uden konkurrence i dens evne til at lysne huden og slippe af med mørke pletter. K-vitamin hjælper med at lysne mørke render under øjnene og minimere karsprængninger.

Dens høj indhold af E-vitamin gør den til en den ultimative antioxidant, som bekæmper de frie radikaler, som kan hærge over vores krop og ødelægge den.
Tilstopper ikke porrer

At have en høj (60%) linolsyre indhold og en lav (20%) Oliec Acid indhold, gør kaktus olie absolut ikke-comedogen betyder, at den ikke vil tilstoppe dine porer og føre til udbrud.
Dette er en fantastisk hud olie!

Alt i alt er kaktus olie et fremragende element til din hudpleje rutine. Kaktus olie er dyrt, fordi det er meget arbejdskrævende, men det er alle omkostningerne værd. Bonussen for købet er, at du støtter kvinderne i kooperativer, der høster og udvinder olien – hjælper dem til et bedre liv for dem selv og deres børn.

100 % ren og naturlige kaktus olie indeholder:

  null
 • Linolsyre 60.5%
 • Oliesyre 20,6%
 • Palmitinsyre 13,9%
 • Stearinsyre 3,2%
 • Tocopherol 895 mg / kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud lige nu!