Kaktusfigen olie

Kaktusfigen Olie mod rynker

Kaktus Olie mod rynker

Da produktionen af Kaktusfigen olie er meget tidskrævende og selve olien er meget værdsat, er det blevet en kendsgerning, at der ofte findes Kaktusfigen olie blandet med simple olier, på markedet. Der tilbydes også meget ofte Kaktusfigen olier, som ikke er blevet udvundet af koldpressede frø, men fra udblødning. Disse former for olie, er relativt billige, men besidder langt fra de gode kvaliteter der er i ægte Kaktusfigen olie.

Nogle af egenskaberne i Kaktusfigen olie:  

  • Beskytter huden mod for tidlig aldring (anti-aging-aktiviteter)
  • Strammer huden op og forhindrer for tidlig rynkedannelse
  • Fremmer en smuk og sund teint
  • Reducerer rander under øjnene
  • Meget virksom imod tørt hår
  • Fugtgivende og revitaliserende
  • Hjælper og reparerer skrøbelige, sprækkede og matte negle

Proceduren for Kaktus olie produktion:

Kaktusfigen olie er udvundet i en meget tidskrævende og omstændelig procedure. Produktionen af 1 liter Kaktusfigen olie tager 36 timers manuelt arbejde og der bliver brugt cirka 1 million Kaktusfigen frø. Frøene bliver adskilt fra frugten af 470 kg Kaktusfigenser. Derefter bliver de vasket omhyggeligt, lufttørret under solstrålerne og bagefter opbevares på et køligt og tørt sted. Ved bestilling, bliver frøene så koldpresset på en meget forsigtig måde.

Desværre bliver Kaktusfigen olie også kemisk udvundet og er ofte på tilbud. Denne form for olie opstår når Kaktusfigen frø pulveriseres og derefter tilsættes i et opløsningsmiddel som f.eks. hexan. Hexan forårsager sundhedsskadelige virkninger og er farligt for vand. For at fjerne hexan fra Kaktusfigen olie igen, varmes olien op, således at hexanen kan fordampe.

Denne procedure efterlader Kaktusfigen olie med spor af hexan. På grund af varmeforsyningen, som er nødvendig under den kemiske ekstraktion proces, bliver en ikke ubetydelig del af de værdifulde bestanddele af Kaktusfigen olie ødelagt, som for eksempel de umættede fedtsyrer, naturlige antioxidanter samt vitaminer. For at undgå en oxidation af fedtsyrerne, tilføjer nogle producenter antioxidanter, især syntetiske tocopheroler og Ascorbylpalmitat til Kaktusfigen olie.

Vi misbilliger absolut brugen af kemisk ekstraktion. Vi producerer frisk, koldpresset Kaktusfigen olie ved at behandle Kaktusfigen frøene omhyggeligt og uden brug af kemisk ekstraktion. Ved at koldpresse bevarer vi alle effektive ingredienser som vores hud nyder og har rigtig godt af.

Hvad gør Kaktus Olie så værdifuld mod rynker?:

Kaktusfigen olie tilbyder en meget høj mængde af essentielle fedtsyrer i naturlig form. Kaktusfigen olie indeholder mere end 88 procent af umættet fedtsyre med en andel på ca. 70 procent af linolsyre (Omega 6 fedtsyre). Linolsyre er en flerumættet omega 6 fedtsyrer og betragtes som en essentiel fedtsyre, dvs. at denne fedtsyre er absolut uundværlig for mange forskellige metaboliske processer i den menneskelige organisme, som ikke er i stand til at producere denne syre selv. Derfor skal Kaktusfigen olie ses som meget værdifuldt i form af tilførende stoffer.

Kaktusfigen olie er desuden også rig på tocopheroler (720 mg / l). Tocopherol er den generiske betegnelse for mindst otte kemisk lignende strukturerede forbindelser. Kaktusfigen olie består af 13,9 procent Alpha-Tocopherol, 81,9 pct Gamma-tocopherol, 3,0 pct Beta-tocopherol og 1,2 pct Delta-tocopherol. Det meste af tiden, bliver udtrykket E-vitamin fejlagtigt anvendt til alfa-tocopherol – den mest undersøgte form af vitamin E. Vitamin E anvendes generel som betegnelse for en gruppe af seksten fedtopløselige kemiske forbindelser, som afviger i deres styrke. Disse forbindelser omfatter også alle tocopheroles.

Tocopheroler er ansvarlige for den imponerende effektivitet Kaktusfigen olie besidder som naturlig antioxidant. Det er især disse “skytsengle”, som er ansvarlige for beskyttelse af alle værdifulde umættede fedtsyrer mod ødelæggelse af frie radikaler. Frie radikaler er kendt for at fremme hudens ældningsproces. Primært, stammer de fra cigaretrøg (også fra passiv rygning), miljøgifte (ioniseret stråling: fjernsyn, computere, mobiltelefoner, ultraviolette stråler, smog og ozon), alkohol, narkotika og fysisk belastning. Ved hjælp af Kaktusfigen olie er, en naturlig barriere for de vigtigste celler i immunsystemet oprettet, der stammer fra at opfange de frie radikaler. Af denne grund kaldes tocopheroler radikalrensemidler.

Alt værdifuldt er tilbøjelig til at være forfalsket:

Hos os, har vores producent erkendt effekten af Kaktusfigen olie og med årelang erfaring presser de den nænsomt. Ikke desto mindre, er det en meget tidskrævende produktion af Kaktusfigen olie, hvilket har føret til, at der på markedet ofte findes Kaktusfigen olier blandet med simple olier. Meget ofte kan man også finde tilbud af Kaktusfigen olier der ikke er blevet vundet af koldpressede frø, men fra udblødning. Udblødning er dybest set en ganske enkel proces, hvor kaktus blomster bliver lagt i olie og holdt ved gennemsnitlig rumtemperatur, så blomsterne bliver “udvasket” af fly-olie.

Denne kaktusblomst olie, der er udblødt og udvundet ved at tilføre Kaktusfigen blomster, kan blive solgt som Kaktus blomst olie, men ikke som Kaktusfigen olie. Den udblødte olie er billig men giver ikke de fremragende kvaliteter som den rene ægte Kaktusfigen olie. I tilfælde af dårligt definerede produktnavne, er det meget vigtigt at kontrollere, om det tilbudte produkt er koldpresset Kaktusfigen frø olie eller ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud lige nu!