10 måder at bruge økologisk Argan Olie i dit daglige liv

Argan olie er en effektiv middel til behandling af både tør og fedtet hudbund. For at dette kan lykkes skal du bruge 100% ren Argan Olie. Argan Olie fra Argan Marked er 100% ren og økologisk, uden Parabener eller tilsætningsstoffer.

10 måder at bruge økologisk Argan Olie i dit daglige liv:

 1. Fugtighedscreme
  Efter ansigtsvask morgen og / eller aften, masser et par dråber Argan olie direkte på dit ansigt og hals. Da Argan betragtes som en tør olie, absorberes den hurtigt og er ikke fedtet. Hvis du ønsker at bruge det som et serum, skal du blot anvende din natcreme efter olien er absorberet ind i huden.
 2. Fugtgivende
  Tilføj et par dråber Argan olie til din favorit skintonic til at fugte og tone på samme tid. Du kan lave din egen toner ved at tilføje et par dråber Argan olie til Rose eller Appelsin Blomstervand.
 3. Foryngende Ansigtsmaske
  Tilføj et par dråber Argan olie til din butik-købte maske. Alternativt kan lave din egen maske ved at blande 1 spsk. citronsaft, 3 tsk. af græsk yoghurt, 1 spsk. honning og 3 dråber Argan olie i en skål. Påfør på et rent, tørt ansigt og lad den virke i 10 minutter. Skyl af med varmt vand.
 4. Eksfolierende Læbe Scrub og fugtighedscreme
  For at glatte og fugter dine læber, skal du tilføje et par dråber Argan olie og vanille ekstrakt til fint brunt sukker. Masser læber let ved hjælp af cirkulær bevægelse og skylles væk.
 5. Glød til ansigtet
  Tilføj en dråbe eller to af arganolie til din foundation, bronzer eller tonet fugtighedscreme for at få en dugfrisk, lysende glød.
 6. ”Leave-in” Conditioner
  Tilsæt et par dråber Argan Olie i håret efter badet, mens dit hår er stadig fugtigt. Husk spidserne og hovedbunden. Det er specielt nærende, hvis dit hår er tørt fra daglig brug af en føntørrer, glattejern eller krøllejern.
 7. Hår Styling
  Når dit hår er tørt, brug olien som et styling produkt ved at tilsætte nogle dråber Argan olie til dine håndflader hånd. Gnid dine hænder sammen og køre fingrene gennem håret for at skabe glans og tæmme krus. Du behøver kun en lille mængde. Det rækker langt.
 8. ”Overnight” Hår Behandling
  Masser en generøs mængde af Argan Olie i dit hår, spidser og hovedbund. Pak dit hår ind i et håndklæde og lad det sidde, mens du sover. Næste morgen, vasker du dit hår, og du vil have bløde lokker.
 9. Blødgøring af Neglebånd og Hæle
  Masser et par dråber Argan Olie ind i dine neglebånd for at blødgøre, fugte og fremme negle vækst. Anvend som en ”natten-over” behandling for at pleje sprukne hæle, ved at masser en god mængde olie ind i dine fødder og tæer. Dæk med sokker og vågne op til smidige fødder.
 10. Krop og Bade Olie
  Tilføj et par dråber Argan Olie direkte på huden, i badet eller i din bodylotion. Det er helt sikkert at bruge på en baby og hjælper med at minimere strækmærker på en gravid mave.

Et godt økologisk garantibevis

Argan olien fra arganista.dk er 100 % økologisk og certificeret med et EcoCert mærkat. Vores argan olie bliver udvundet fra argantræer, der står samlet i en region i Marokko, hvor der ikke sprøjtes med kemikalier.

Økologisk argan olie hudplejeserie

Undgå hudirritation, røde pletter og kløe ved at anvende en økologisk argan olie, der vil føles som beroligende silke på din hud. Her er ingen tilsætningsstoffer, parabener eller parfume, der kan genere og irritere.

Her er kun den reneste form for økologisk hudpleje, som du kan ønske dig. En plejende og nærende eliksir, som du kan anvende med god samvittighed alle døgnets 24 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud lige nu!