Derfor Olie mod eksem, eksem behandling med Argan olie

Sådan bruges Argan olie til behandling af eksem

100 % Ren Argan Olie er ideel til behandling af eksem. Læs her om, hvordan du bruger Argan Olie til behandling af eksem.
Eksem

Eksem kaldes også for atopisk dermatitis. Denne betingelse er en relativt kronisk tilstand, der kan forårsage udslæt på din hud, som er skællet og kløende. Dette er forårsaget af en overfølsomhedsreaktion i din hud.

Dette er fælles for spædbørn og det kan give sæsonbetonet allergi og astma. Desuden kan ting som forkølelse, influenza, allergi og tør hud gøre din eksem værre.

Forskellen på ekstern eksem og intern eksem

Ekstern eksem:

Denne type eksem udløses, når din hud kommer i direkte kontakt med et stof, der forårsager en reaktion fra din hud. Eksem udbrud eller udslæt bliver kun isoleret på overfladen af ​​huden.

Internt oparbejdet eksem:

Denne type eksem opstår, når en persons immunforsvar reagerer på visse enheder, der forårsager en hudreaktion på celleniveau. Internt oparbejdet eksem er normalt et resultat af to interne udløsere der forekommer samtidigt. For eksempel: en hormonel ubalance kombinerer med et allergen.

Hvordan Argan Olie Behandler Eksem

  • Argan Olie er kendt for at være fugtgivende. Ud over dette, tilfører Argan Olie huden tilstrækkelig E-vitamin, der er anti-stressende og en antioxidant.
  • Argan Olie tilbyder også polyfenoler, hvilket vil forbedre elasticiteten i din hud. Desuden indeholder Argan Olie oleinsyre og linolsyrer, som vil lindre huden effektivt.
  • Mens du behandler din hud med Argan olie, vil den være beskyttet mod forurening, skadelige stråler og rygning.
  • Ovenstående fakta om Argan olie og eksem vil helt sikkert give dig lyst til at bruge Argan Olie i form af behandling af ikke kun din eksem, men også andre hudsygdomme.
  • Arganolie er kendt for at være effektiv til at reducere rødt udslæt og kløe på huden. Olien kan minimere inflammationer og er også en stor naturlig løsning. Fordi hudens fugtighed er afgørende for behandlingen af ​​eksem og mange andre hudlidelser, kan arganolie være en stor allieret i kampen mod eksem.
  • Arganolie fugter huden for at den bedre kan udføre sin barrierefunktion og er fyldt med fugtgivende egenskaber, såsom vitamin E (en antioxidant og anti-inflammatoriske), Omega 6 fedtsyrer (en potent hud fugtighedscreme), Steroler (anti -inflammatorisk som låser fugten i huden) og polyfenoler (giver huden fritagelse allergen og nærer huden).

Sådan benytter du Argan Olie mod eksem

Tag lidt argan olie i din håndflade og smør den udsatte hud ind med en lille mængde af 100 % Ren Argan Olie. Din hud skal være renvasket, tør og olien skal masseres nænsomt ind i huden.

Du kan også vælge at bruge olien ved bad, eller fugtig hud efter overstået bad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud lige nu!