Om os – Argan Olie er omdrejningspunkt

Argan Olie og Kaktus Olie – en livstil

Sundhed og skønhed går som regel hånd i hånd med hinanden. Vi tror på, at din krop fortjener det bedste, og derfor tilbyder vi verdens bedste og mest næringsrige olie.

Arganista.dk er drevet af Argan Marked.

I 2013 startede vi Billig-argan.dk med den filosofi, at kvalitets Argan Olie ikke behøver koste en formue. På daværende tidspunkt kunne man få Argan Olie, der koster fra 299 kr. og op, hvor Argan Olien ikke var 100% ren. Det vil vi gøre op med, da vi synes, at alle skal have råd til at købe denne fantastiske olie. Da vi startede i sin tid, havde vi kun Argan Olie som produkt i 2 forskellige størrelser, nemlig 50 ml. og 100 ml. I 2015 besluttede vi os for at skifte navnet fra Billig-argan.dk til Arganista.dk, da vi mener, at ordet “billig” har sendt et dårligt signal til kunderne. Vores kunder er dog stadigvæk lige så glad for at handle hos os og flere er kommet til.

Vi importerer Argan Olie direkte fra Marokko, hvor vi også er med til at understøtte projektet om at skabe flere arbejdspladser til de fattige kvinder i regionen. Ved at købe Argan Olie hos os, bidrager du til at give de kvinder nogle bedre vilkår, så de kan give deres børn mad og skolegang.

Arganista.dk er en familievirksomhed, og den bliver drivet med hjertet. Vi sætter æren i at give vores kunder den bedste betjening og de bedste produkter, vi overhovedet kan give. Vores produkter er nøje udvalgte for at kunne fastholde dig som kunde. Arganista.dk er eget af Jonas Ghiyati, som er selv fra Marokko, og som har indgående kendskab til produktet og dens produktion. Jonas har været frisør i flere år, hvor han har tilegnet sig viden om, hvordan man bruger Argan Olie til hår og hud. Ikke nok med det, har Jonas’ familie altid brugt Argan Olie og kender derfor til kvaliteten og brugsområderne.

Vi udvælger selv de kerner, vi skal bruge i produktionen. Derved kan vi sikre os og vores kunder den bedste kvalitet. Vores Argan Olie er af den højeste kvalitet på markedet, og derfor er vore kunder jer, der ikke går på kompromis med kvaliteten!

Tilbud lige nu!