Solbeskyttelse med arganolie

Hvorfor skal jeg bruge solcreme om vinteren eller når jeg står på ski?

At beskytte huden og håret mod det barske vintervejr er ikke det første vi tænker på, når vi skal ud i det fri. Det gælder især ski-glade danskere, som kun tænker på at stå på ski og nyde adrenalinkicket og derfor glemmer alt om solcreme, når de er udenfor.

Man kan med fordel bruge Argan Olie, før man smører solcremen på. Det man beskytter sig imod med solcremen er de ekstrastærke stråler, der bliver forstærket, når de rammer sneen og derefter bliver reflekteret tilbage på kroppen. Det kaldes albedoværdien.

Strålerne rammer derfor 2 gange din krop, også de steder på kroppen hvor solen aldrig direkte kommer til. Derfor er det nemmere at få forbrænding disse steder, hvilket er grunden til, solcreme vigtig at smøre sig ind i.

For at undgå solforbrænding følg disse råd:

  1. Brug 100% ren Argan Olie i ansigtet, på læberne, halsen og nakken om morgenen. Argan Olie har en beskyttende effekt mod kulden og vinden på grund af sit høje indhold af E-vitamin og fedtsyrer. Argan Olie er en tør olie og bliver derfor absorberet hurtigt i huden, hvorefter den ikke efterlader en fedtet fornemmelse. Læs mere om Argan Olie her
  2. Brug en solcreme med høj faktor efter Argan Olien, så du er beskyttet mod solen.
  3. Om aften kan du med fordel bruge Argan Olie som aftersun. Argan Olie har nemlig en afstressende effekt på huden, efter at huden har været udsat for lidt af hvert i løbet af dagen

Rigtig god ferie og pas på dig selv derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud lige nu!